Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn, Hariri'nin kesin bir şekilde Lübnan Başbakanı olarak kalacağını ve politik krizin birkaç gün içinde çözüleceğini belirtti.
İtalya’ya gitmek için anlaştıkları çete üyelerinin bir bodruma hapsettiği Pakistan ve Afganistanlı 96 göçmen, dehşeti anlattı: “Silahla paramızı alıp birbirimize zincirlediler. Her g
Gizli ama ana gündem olarak masada duran Esad’lı çözümde aslan payı İran’ın yani İran Rusya ittifakının olacaktır
Sadakat kayboluyor, yalan alelade hale geliyor. Gerçek parmaklarımızın arasından kum gibi kayıyor. Biz ekrandaki sanal görüntü ile avunuyoruz. İnsanlar cambaza baksın diye ne kadar çok avu
Fed'in Başkan Adayı Powell, "Bir sonraki toplantımızda faiz artırmak için gerekli zeminin oluşmakta olduğunu düşünüyorum." dedi.
Tasavvuf müziği sanatçısı Rahmi Olcay, "Balkan Tekke İlahileri" adıyla çıkan albümün Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın destekleri ve Yunus Emre Enstitüsü'nün katkıları ile hazırlad
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, 'Bir NATO müttefikimiz olarak Türkiye'den, ittifakın ortak savunmasını öncelemesini istiyoruz. İran ve Rusya, Batı toplumlarının sağlayabileceği eko
Irak'ın Kerkük kentinde Türkçe yayın yapan Türkmeneli televizyonunun, Altunköprü kasabasındaki bürosuna düzenlenen silahlı saldırıda bir kişinin yaralandığı bildirildi.
“Bitcoin ve Ethereum gibi sanal paraları yatırım amaçlı almak caiz midir?” şeklinde sorulan soruya Diyanet İşleri'nden cevap geldi.
NATO Askeri Komitesi Başkanı Çek General Petr Pavel, Türkiye'nin Rusya'dan S-400 füze savunma sistemleri satın alma kararını kabul etmekten başka seçenekleri olmadığını belirtti.
Halkbank Eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla’nın duruşmasının 11 Aralık’a ertelenmesi talebi reddedildi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ünal, Kemal Kılıçdaroğlu'nun asılsız iddialarına yönelik sert açıklamalarda bulundu.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, ABD'de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları hakkında devam eden yargılamada tanık olan Osman Zeki Canıtez'in FETÖ'n
Türkiye'nin S-400 almaması için elinden geleni yapan NATO'ya en güzel cevabı Rusya verdi: Sizi ilgilendirmez.
Suudi Arabistan'ın önceki kralı Abdullah bin Abdulaziz'in oğlu Abdulaziz bin Abdullah Fransa'ya sığındı. Abdullah'ın Fransa'ya tedaviye gitmek için Veliaht prensten özel izin aldığı beli