İbrahim Tenekeci- Yeni Şafak
Yasin Aktay- Yeni Åžafak
ABD yönetiminin, Yunanistan'a toplam 600 milyon dolar değerinde MH-60R helikopterlerinin ve ekipmanlarının satışına onay verdiği bildirildi.
Sudan'da internet yasağının kalkmasının ardından 3 Haziran'da gerçekleştirilen kanlı müdahalenin görüntüleri yayınlandı.
ABD’nin dayatma ve tehditlerine rağmen Türkiye’nin Rusya’dan satın aldığı S-400 hava savunma sisteminin ilk parçalarının bugün Ankara'ya getirilmesi başta ABD'de büyük yankı buldu.
İran Devrim Muhafızları Ordusu, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde (IKBY) faaliyet gösteren PKK uzantısı PJAK gruplarının sınırdaki kamplarını füze, insansız hava araçları (İHA) ve to
Rus TASS haber ajansının askeri diplomatik kaynaklara dayandırdığı haberine göre, S-400 hava savunma sisteminin Türkiye'ye teslimatı, üç parti şeklinde gerçekleştirilecek.
Türkiye, ABD’nin tüm tehditleri ve NATO’nun rahatsızlığına rağmen, S-400 konusunda taviz vermedi ve S-400 hava sisteminin ilk parçaları dün Ankara’ya geldi. Şimdi gözler S-400’leri
Bir yıl önce güneybatının ele geçirilmesi Esed için en son kazanımdı. Suriye güçlerinin ilerleyişinin durmasında sadece Türkiye'nin kuzeybatıdaki çıkarları engel olmadı, ayrıca ABD
İstanbul Adalar’daki fayton tartışmasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da girdi. Geçen cumartesi TBMM Hayvan Haklarını Araştırma Komisyonu Başkanı Mustafa Yel ile bir araya gelen
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın milletvekilleriyle yaptığı toplantının ayrıntıları sızmaya devam ediyor.
Bosna Hersek'te 8 binden fazla Boşnağın öldürüldüğü Srebrenitsa katliamı sırasında, koalisyon ülkeleri arasındaki gizli anlaşma nedeniyle hava operasyonu yapılmadığı ortaya çıktı
Ali Babacan'ın kuracağı yeni partiye katılacak isimlerle ilgili iddialar seslendirilmeye devam ediliyor.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından KKTC ile ilgili koordinasyon işlerini yürütmek üzere görevlendirildi.
Tayland’da eğitim uçuşu yapan savaş uçağı düştü. İki kişilik uçaktaki pilotlardan birisi fırlatma koltuğu ile kurtuldu, diğeri hayatını kaybetti.