Sosyal Medya

Cunhurbaşkanı Erdoğan: Durumu çeteler ve mafyaya bırakmadan düzeltin

İstanbul Adalar’daki fayton tartışmasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da girdi. Geçen cumartesi TBMM Hayvan Haklarını Araştırma Komisyonu Başkanı Mustafa Yel ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adalar’daki durumu birinci ağızdan dinledi. Konunun çetelere bırakılmaması ve temizlenmesi konusunda görüş netlik kazanırken, güvenlik birimleri devreye girerek mafyaya göz açtırmayacak.



ÖNLEM ALINACAK’

Komisyona baÅŸvurarak Adalar’daki fayton mafyasından ÅŸikayetçi olan hayvanseverler, üç ayrı fayton mafyası olduÄŸunu ve ölüm tehditleri aldıklarını belirterek BaÅŸkan Yel’den çözüm bulmasını istedi.

Åžikayetler üzerine komisyon üyeleriyle Adalar’ı ziyaret eden Yel, denetimlerde tespit ettikleri noktaları ve ortaya çıkan fotoÄŸrafı ErdoÄŸan’a aktardığını açıkladı.

Milliyet’ten Önder Yılmaz’ın haberine göre; Yel, ÅŸunları kaydetti:

“Bir otorite boÅŸluÄŸunu orada gördük; bunun sahibi odur budur, ben iÅŸin o tarafında deÄŸilim. Mafyalara hiçbir yeri terk etmememiz lazım. Ben CumhurbaÅŸkanımıza da geçtiÄŸimiz cumartesi günü bu konuyu arz ettim, buradaki otorite boÅŸluÄŸundan da bahsettim. Gerekli önlemler devlet tarafından da alınacak. Artık ulusal otorite de bu iÅŸi sahiplendi. Biz de üzerine gideceÄŸiz.”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.