Başbakan Yardımcısı Şimşek, siyasi münazaralar bırakıldığında Türkiyenin en önemli ticaret ortağının AB olduğunu belirtti. Şimşek, “AB ile bizim pozitif ajanda üzerinde ilerlemem
ABD’de bir alışveriş merkezinde silahlı saldırı düzenleyen Arcan Çetin, hücresinde ölü bulundu.
Suudi Arabistan Kralı Selman, Erdoğan'a, 16 Nisan'daki halk oylamasında elde ettiği zaferden dolayı tebriklerini iletti.
Portekiz'in başkenti Lizbon'da bir süpermarket otoparkına uçağın düşmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.
ABD Dışişleri Bakanlığı, 16 Nisan anayasa değişikliği halk oylamasıyla ilgili açıklamasında, milyonlarca seçmenin tercihini yaptığına işaret edilerek, "Her iki taraftan seçmenleri v
Yunan Pronews internet sitesi, Erdoğan’ın güçlenmesinin Batılı ülkelerin çıkarlarını tehdit eden bir durum olduğunu söyledi.
2010 KPSS sorularının sızdırılmasına ilişkin 102'si asker eşi 105 kişi hakkında açılan yedinci davada ara karar verildi. Mahkeme, 37 sanığın tahliyesine hükmetti.
PKK referandumun meşru olmadığını savunarak, ‘Hayır’ın kazandığını öne sürdü.
YÖK, Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci alan antrenörlük eğitimi programlarının YGS ile öğrenci almaya devam edeceğini belirtti
MİT'e ait tırı Hatay'da durdurarak arama yapmak isteyen ve itiraz eden MİT görevlilerini tehdit ettiği iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan eski Kırıkhan Cumhuriyet Savcısı Yaşar
Referandum hezimetinin üzerinden çok geçmemesine rağmen, CHP'li vekiller kendilerini gazlamaya devam ediyor.
Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı'na bağlı gözlemciler referandumla ilgili ön raporlarını yayınladı. Raporda referandumun Avrupa Konseyi standartlarıyla örtüşmediği savunuldu.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, halk oylamasıyla hukuken cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin kabul edildiğini belirterek, "Herkesin bu sistem değişikliğine razı olmas�
Tuğrul Türkeş, 'Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş'in kurduğu ve gelişmesine özen gösterdiği bir kurum olan Ülkü Ocaklarının bugün içine düştüğü durum üzüntü vericidir' dedi.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, referandum sonuçlarının ardından “silahlı mücadeleye hazır olun” Tweeti atan eski milletvekili Feyzi İşbaşaran hakkında soruşturma başlatıldı.