Hamas'ın Gazzeli gençler için düzenlediği yaz dönemi gençlik ve askeri eğitim kampının mezuniyet töreni yapıldı.
ABD Savunma Bakanlığı, Bakan Jim Mattis'in 23 Ağustos'ta Türkiye'yi ziyaret edeceğini bildirdi.
Kurbanlıkların kredi kartı, banka kredisi ve taksitle alınabileceğini belirten Diyanet, faize girilmemesi gerektiğini açıkladı.
Refah Sınır Kapısı'nın açık olduğu bir sırada, Cezayirli bir insani yardım kafilesinin Gazze'ye girişine Mısır resmi makamları tarafından izin verilmedi.
ABD’nin Savunma Bakanı James Mattis, Trump hükümetinin Afganistan’da izleyeceği yeni politikayı belirlemeye 'çok, çok yakın' olduğunu söyledi.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmut Aydın, 'İster sivil ister asker olsun Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) sanıkları hiçbir zaman birey
3 yaşında okul servisinde unutularak hayatını kaybeden Alperen Sakin'in öğretmenleri konuştu.
Hozat ilçesinde güvenlik güçlerine teslim olmayı kabul etmeyen 2 terörist, el bombasıyla kendisini patlatmayı tercih etti.
Almanya Dışişleri Bakanı Gabriel, tutuklu Deniz Yücel için ekonomik olarak Türkiye'yi zorlayacaklarını ama "işgal etmeyeceklerini" söyledi.
BM'nin taslak raporunda, Yemen'de geçen yılki çocuk ölümlerinin yarısından Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerinin sorumlu olduğu öne sürüldü
Yemen’de bir kadın, aç kalan çocuklarını doyurabilmek için böbreklerinden birini satışa çıkarttı.
İçişleri Bakanlığı, yaklaşan Kurban Bayramı’nda vatandaşların huzur ve güven içerisinde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla trafik tedbirlerini artırdı. İlk kez bir bayramda bu denl
İngiltere merkezli düşünce kuruluşu Henry Jackson Derneği, YPG için "vahşi terör örgütü PKK'nın Suriye kolu" tanımlamasını yaptı.
İstanbul'da bıçaklanarak öldürülen Sevim Görmek, ölmeden önce katilinin torunu olduğunu söyledi.
Şehit polis Muhammet Oğuz Kılınç'ın Antalya'da yaşayan ailesi, darbeci yarbay Özcan Karacan'ın yakalanmasının mutluluğunu yaşıyor.