5 Eylül'de bağımsızlık referandumu yapmaya hazırlanan Barzani yönetimine Dışişleri Bakanlığı'ndan bir tepki daha geldi. Dışişleri Bakanlığı, Barzani yönetiminin referandum girişim
Milli Eğitim Bakanlığı'nın öğrencilerin gün aydınlanmadan yola çıkmasının engellenmesi için yayınladığı genelgeye göre illerdeki okul başlama saatleri bu kural göz önünde bulund
Türkiye ile Rusya arasında imzalanan S-400 anlaşmasının ardından Türkiye'nin 'Kırım' tutumu gündeme geldi. Kırım Tatar Dernekleri Başkanı Ünver Sel, 'Batı'nın komplolarına rağmen T�
BMGK 9 yılda ilk kez Myanmar konusunda ortak bir açıklama üzerinde uzlaşarak, Arakan'da şiddete bir an önce son verilmesi gerektiğini bildirdi.
Irak'ta 25 Eylül'de IKBY tarafından yapılması planlanan referandum her kesimden reddedilmeye devam ediliyor. Bu kapsamda Selahattin İl Meclisi bugün gerçekleştirdiği oturumda, oy birliğiyle
Fransa Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Espagne, Türkiye'nin Rusya'dan S-400 füze savunma sistemleri almasının NATO ülkelerinin üzerinde yorum yapacağı bir durum olmadığını söyledi.
Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından terör örgütü PYD kontrolündeki Suriye'nin Afrin İlçesi'ne komşu Kilis'te, sınıra askeri araç ve personel sevkiyatı yapıldı.
MHP'den ihraç edilen Meral Akşener'in kuracağı partinin logosunun referandumda kampanya yürüttüğü 'kınalı eli' olacağı ileri sürüldü.
Afyonkarahisar'da eski bakan, eski milletvekili ve eski belediye başkanlarının da aralarında bulunduğu 300 kişi, MHP'den istifa etti.
Brezilya Federal Yüksek Mahkemesi, yolsuzluk yapmakla suçlanan Devlet Başkanı Temer ile ilgili soruşturma başlatılmasını kararlaştırdı.
Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, Türkiye'nin gayretleriyle Arakan Maungdaw'da günlerdir gıdası olmayan köylerdeki 3 bin ihtiyaç sahibi aileye yardımların ulaştırıldığını bildirdi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, "Öncü göstergeler ve üçüncü çeyrekteki baz etkisi de göz önüne alındığında Türkiye'nin 2017 yıl sonunda OVP tahmini olan yüzde 4,4'ün o
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, AK Parti MYK sonrası yaptığı açıklamada, 'Türkiye Cumhuriyeti devletinin var oluş-yok oluş mücadelesi verdiği Sakarya Zaferi'nin 96. yıl d
Dışişleri Bakanlığı, THY Atina ofisine yapılan saldırıyı 'Ruvikonas' isimli bir örgüt üstlendiğini açıkladı.
İsrail'de eşcinsel yakınının düğününe katılan aşırı sağcı Şas (Tevrat Muhafızları) Partisi üyesi Yigal Guetta'nın milletvekilliğinden istifa ettiği belirtildi.