Mısır'da, seçimleri boykot eden 54 milyon kişinin savcılığa sevk edilmesi kararı alındı. Sosyal medya kullanıcıları ise yaptıkları "alaylı" paylaşımlarla karara tepki gösterdi.
Azerbaycan ordusunun, Ermenistan'a ait insansız hava aracını (İHA) düşürdüğü bildirildi.
Türkiye Doğu Akdeniz'de yeni bir NAVTEX yayınladı. Türk Deniz Kuvvetleri, 1-2 Eylül'de Akdeniz'de atışlı eğitimler yapacak. Milli Savunma Bakanı Akar, "İskenderun bölgesinde Deniz Kuvvetl
ABD yönetiminin, İsrail'e, İran'a verdiği destek nedeniyle Çin ile olan ilişkilerini soğutması için baskı yaptığı bildirildi.
Pasif siyaseti bırakacaklarını savunan Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, “Karasularımızı 6 milden 12 mile çıkaracağız” dedi.
Türkiye'de son 24 saatte 1313 kişiye yeni tip Koronavirüs tanısı konuldu, 20 kişi hayatını kaybetti. Toplam vaka sayısı 262 bin 507’de, toplam can kaybı 6 bin 183’e ulaştı.
Birbirinin yanından gelip geçen gölgeler gibiyiz. Trafikte akıp giden arabalar gibi... Birbirimize dokunmamız kazadan sayılıyor sanki. Hayatlarımız birbirine dokunsa hasar alacağız korkusu
1960’lar Amerika’sının önde gelen siyahi figürleri arasında yer alan Harlemli suç baronu Bumpy Johnson, Müslüman aktivist Malcolm X, Hristiyan vaiz-senatör Adam Clayton Powell Jr. ve boks
Beyrut sokaklarında Lübnan'ın iç işlerinin Fransa'nın kendi meselesi olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Macron, Akka'yı kuşatan General Napolyon'u aratmadı
Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın gelecek hafta Washington'ı ziyaret ederek, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile bir araya gelmeyi planladığı ancak gizli toplantının
Eski Tunus Cumhurbaşkanı Munsif el-Merzuki, İsrail ile ilişkileri normalleştirme kampanyaları yürüten rejimlerin istibdat sisteminin bir parçası olduğunu söyledi.
Yeni Zelanda'daki terör saldırısında babasını kaybeden Sara Kasım, "(Teröriste hitaben) Bu mahkeme salonuna iyi bak ve buradaki ötekinin kim olduğunu kendine sor. O biz miyiz, yoksa sen mi?
Ağusto ayının başından beri devam eden şiddetli yağışlar sonucu Sudan'da yaşanan sel feaketinde yaşamını kaybedenlerin sayısı 86'ya çıktı.
Filistin Dışişleri Bakanı Riyad el-Maliki, Sudan'ın İsrail ile normalleşme karşıtı aldığı tutumunu takdir ettiklerini bildirdi.