Elbette her insan kendisine emanet olarak verilen cana çok iyi bakmalı, kendini korumalı. Ancak o canı hayatta ve sağlıklı tutan iradenin bizim elimizde olmadığını da idrak edebilmeliyiz. S
ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, Irak'ta terör örgütü DEAŞ'a karşı mücadelede sona doğru gelindiği için başta İranlı savaşçılar olmak üzere tüm yabancı savaşçıların ülkeler
Irak'ın Kerkük kentini ziyaret eden Irak İçişleri Bakanı Araci, kenti terk eden ailelerin evlerine dönmelerini istedi.
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, 'ABD ile İsrail'in Türkiye'nin stratejik müttefiki olamayacağını, yıllardır söylüyoruz.' dedi.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nde (IKBY) muhalefetin başını çeken Goran (Değişim) Hareketi, IKBY Başkanı Mesud Barzani ve Yardımcısı Kosret Resul’un istifa etmesi gerektiğini belirtti.
İstanbul ve İzmir İl Halk Kütüphanelerinin de arasında olduğu 24 kütüphanede çalışma saatleri uzatıldı.
Peşmerge güçlerinin, Musul'un Sincar ilçesi ile Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) Duhok kentini birbirine bağlayan ana yolu kapattığı bildirildi.
İngiltere'nin Nuneaton bölgesinde bir bowling salonunda silahlı bir kişinin iki çalışanı rehin tuttuğu bildirildi.
Yedi Hilal'in organize ettiği Uluslarüstü İstanbul Konuşmalarının ikincisinde Raşid Gannuşi, İstanbullularla buluştu. İşte konuşmayı sizler için takip eden muhabirimiz Mehmet Mazlum Ç
Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında çıkan çatışmada Azerbaycan ordusundan bir asker şehit oldu.
İran, Türkmenistan gazının İran üzerinden takas (swap) yöntemiyle Türkiye'ye ihraç edilmesine olumlu bakmadığını açıkladı.
Hem nesilleri tükenen hem de varlıklarını sürdüren vahşi hayvanların dondurularak tanıtıldığı Gaziantep Zooloji ve Doğa Müzesi, açılışının ardından geçen 6 ayda 820 bin kişi ta
IKBY, gönüllü olarak cephelere gelmek isteyenlerin isimlerini yazdırmaları çağrısında bulundu
Almanya'nın Köln kentinde Almanya Ermeni Piskoposluğu tarafından düzenlenen bir etkinlikte Türkiye'nin yarısını ve Kıbrıs'ı 'Ermenistan' gibi gösteren skandal bir harita gösterildi.
Terör örgütü PKK/PYD, Suriye'de Fırat Nehri'nin doğusundaki Deyrizor ilinde terör örgütü DEAŞ'ın kontrolündeki ülkenin en büyük petrol sahasını ele geçirdi.