ABD'de 258 burger firmasından alınan örnekler incelendiğinde, vejetaryen ürünlerde de et çıktı
Kuzey Afrika'd ayaşayanların yarısı, IŞİD fikirlerinin yayılmasının arkasında Batı ülkelerini, IŞİD'in arkasında ise ABD'nin olduğuna inanıyor...
MHP'li Sinan Oğan, Tosya Asliye Hukuk Mahkemesi'nin aldığı kongre kararının bozulduğunu, Gemerek Asliye Hukuk Mahkemesi'nin kararının da önümüzdeki gü
Diyarbakır'da büyük bir patlama meydana geldi. Patlamada 3 kişi hayatını kaybederken 12'si polis 45 kişi de yaralandı. Saldırıyla ilgili çok farklı bir detay ortaya çıktı.
Suriye'den kaçarak Türkiye'ye sığınan ve parasını dolandırıcılara kaptıran Suriyeli iş adamı İbrahim, 5 dil bilmesine rağmen geçimini kağıt toplayarak sürdürüyor.
Suudi Arabistan'da gerçekleştirilen kısmi revizyonun ardından düzenlenen ilk bakanlar kurulu toplantısında, Suriye rejiminin sivillere yönelik işlediği 'katliam' kınandı.
Vakıf Katılım Genel Müdürü Göktaş, 'Faizsiz finansın merkezinin İstanbul olması için çalışacağız. İslami finans modelinin merkezi İngiltere değil Türkiye olmalı' dedi.
Türkiye genelinde terör örgütü DAEŞ'e yönelik operasyonlarda bugüne kadar 463 kişi tutuklandı, yılbaşından bu yana da gözaltına alınan 863 şüpheliden 199'u cezaevine gönderildi.
MHP'de genel başkan adayları Sinan Oğan ve Koray Aydın hakkında inceleme başlatıldı.
PKK yanlılarının 6-7 Ekim'de vahşice çocuklarını katlettiği anneler, 'Analar ağlamasın' diyenlerin samimiyetine inanmadıklarını belirttiler.
Dokunulmazlık teklifine evet diyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, şimdi ise "Bu dokunulmazlık tiyatrosuna inanmayın" açıklaması yaptı.
MHP’nin genel başkan adaylarından eski Iğdır MHP Milletvekili Sinan Oğan, Yargıtay’ın 15 Mayıs’taki kurultay kararını onayladığını söyledi.
Irak ve Suriye'de IŞİD'ten geri alınan bölgelerde toplu mezar sayıları artıyor. Birleşmiş Milletler yetkilileri son olarak Ramadi'de 50 toplu mezar bulunduğunu açıkladı.
Alman Hükümeti "Türkiye Başbakanı Davutoğlu ve diğer tüm yetkililerle bugüne kadar çok iyi şekilde çalışmıştır. Biz bu iyi ve yapıcı işbirliğinin diğer bir başbakanla da sürdü
Gaziantep'te 1 Mayıs'ta bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıyla ilgili gözaltına alınan 52 kişiden 32'si tutuklandı.