HDP Hakkari milletvekili Adil Zozani, gündemdeki konularla ve seçim gündemiyle ilgili çok tartışılacak açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener'i telefonla arayarak, kaset tartışmalarından dolayı derin üzüntü du
Provakatif hareketleri ile bilinen daha daha önce polisi yumruk CHP Milletvekili Mahmut Tanal, partisinin iktidar olması halinde Adalet Bakanı olmak istediğini açıkladı.
Balyoz davası sanıklarını beraat etmesi ve gerekçeli kararın açıklanmasından sonra "sahte olduğu" belirtilen deliller hakkında soruşturma başlatıldı
MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı İsa İlyasoğlu, sosyal medyadaki Kenan Evren'e övgü dolu paylaşımları nedeniyle istifa etti.
Birleşik Krallık'ta geçen hafta yapılan genel seçimde İngiliz parlamentosuna 8'i kadın toplam 13 Müslüman milletvekili girdi.
7 Haziran milletvekili genel seçimlerinde reklamcı Ali Taran ve Amerikan Benenson Strateji Group ile anlaşan CHP’nin gözünü MHP’nin oylarına diktiği ortaya çıktı.
Google, sürücüsüz otomobillerinin test edildiği altı yıl içinde toplam 11 kazaya karıştığını açıkladı. Google, birkaç kazanın sürücü kontrolünde yaşandığını belirtti
ABD Suriye'de IŞİD'e düzenledikleri hava saldırılarında öldürülen sivillerin sayısının sadece iki olduğunu iddia etti
AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, HDP’nin ‘Diyanet’i kapatacağız’ söylemini eleştirdi.
MHP lideri Devlet Bahçeli, İzmir mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sert bir dille eleştirdi..
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Suriye’deki dengelerin rejim aleyhine değişmekte olduğunu vurguladı ve Türkiye’nin Suriye’ye gireceği iddialarını kesin bir dille reddetti.
Yurtdışında yaşayan 2 milyon 800 binin üzerinde Türk seçmen, milletvekili genel seçimi için 8 Mayıs'ta oy kullanmaya başladı. Almanya'da ilk gün yaklaşık 4 bin 800 kişi oy kullandı.
Bingöl Bağımsız Milletvekili Adayı Sait Şahin Ülke Tv’de yayımlanan Akşama Doğru programına katıldı.
HDP'nin ilahiyatçı Kürdolog milletvekili adayı Mardin Artuklu Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Kadri Yıldırım da tartışmaya katıldı...