Rusya ve rejim güçlerinin Halep'te, 20 Ekim'de 8 saatliğine hava saldırılarına ara vereceği ve sivillerin şehirden ayrılması için altı koridor açacağı bildirildi.
Birleşmiş Milletler, Musul operasyonu nedeniyle yeni bir göç dalgasının gelebileceğini söyleyerek, "100 bin kişi Türkiye sığınabilir" açıklamasını yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "bu milletin vatandaşı olarak anılmayacaklar" sözleri, FETÖ'cülerin vatandaşlıktan çıkarılacağı şeklinde yorumlandı.
Suriye'nin kuzeyindeki Halep ilinde muhaliflerin denetimindeki bölgelere kara ve havadan düzenlenen saldırılarda 8 kişi hayatını kaybetti.
Başbakan Binali Yıldırım, FETÖ soruşturması için yürütülen mağdur edebiyatına, "Darbeyi yapanlar mağdur da, millet mağdur değil mi? Bu nasıl iştir? " diyerek tepki gösterdi.
Maldivler Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Britanya’nın eski sömürgeleri olan devletler topluluğunun, ülkeye “haksız ve adaletsiz” muamele ettiği, Maldivler’in siyaseti
Birleşmiş Milletler Bilim Eğitim ve Kültür Örgütü (UNESCO), Mescid-i Aksa'nın Musevilikle bir bağı olmadığı yönünde karar aldı.
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova, 15 Ekim'de Lozan'da gerçekleşecek Suriye toplantısında en önemli konu başlığının "ateşkesin yeniden sağlanması" olacağını sö
Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Mustafa Şentop, Meclis'te 330 oyun bulunması halinde referandumum 2017 ilkbaharına yetişebileceğini söyledi
Eski Portekiz Başbakanı Antonio Guterres, 1 Ocak 2017'den itibaren göreve başlamak üzere Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından görevlendirildi.
Birleşmiş Milletler (BM) Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, 5 Ekim’de İsviçre’nin Lozan kentinde Suriye krizinin çözümü için düzenlenecek toplantıya katılacak.
Başkanlık sistemi için sandık göründü. Açıklama Başbakan Yıldırım’dan geldi: Anayasa teklifi kısa süre içinde Meclis’e sunulacak. TBMM ister 367 ile kabul etsin ister 330’la kabul e
Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson'ı, geçen ay Halep yakınlarında Birleşmiş Milletler yardım konvoyunu hedef alan saldırıya
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi'nde yaptığı açıklamada, AB ile imzalanan 3 anlaşma birlikte uygulanması gerektiğini söyledi. Çavuşoğlu, "Teröre si
Azerbaycan'ın Laçin, Şuşa, Zengilan, Kubatlı, Kelbecer ve Hocavend gibi bölgelerdeki madenleri, illegal bir şekilde işletilerek Ermenistan menşeyli olarak dünyaya pazarlanıyor.