Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Rusya'nın Türkiye hakkındaki iddialarıyla ilgili konuştu. Çavuşoğlu, "Rusya, kendisini gülünç bir konuma soktu ve hiç kimse bu ülkeye inanmadı"
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ege Denizi'nde Rus savaş gemisinden Türk balıkçı teknesine ateş açılmasıyla ilgili, "Gerilimden yana değiliz" dedi.
Rusya savaş gemisinin bu sabah ateş açtığı balıkçı teknesi 'Geçiciler 1'in kaptanı Muzaffer Geçici, olayla ilgili açıklama yaparak, "Ateş açıldığından haberimiz yok" dedi.
DAEŞ terör örgütünün Ankara'da düzenlediği çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Başkanı Başaran Ulusoy, Rus turistlerin yaratacağı boşlukla ilgili olarak; "Her yere ayak basacağız ve açığımızı yeni pazarlarla kapataca�
Ege Denizi'nde, Rus savaş gemisi 'çarpışmamak' için bir Türk balıkçı teknesine uyarı ateşi açtı. Rus Savunma Bakanlığı olayla ilgili olarak Moskova'daki Türk askeri ateşesini bakanl�
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş, 'Muhtemelen Türkmen gazıyla ilgili yeni birtakım gelişmeler olacak' dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, düşürülen Rus uçağının kara kutusunun Putin'e ulaşmasıyla ve Putin'in bunu inceleyeceğini açıklamasıyla ilgili soruya 'neyi incelerse incelesin, bizim radar kay
Dışişleri Müsteşarı Sinirlioğlu ve MİT Müsteşarı Fidan'ın Bağdat'a yaptıkları ziyaretle ilgili Başbakanlıktan açıklama geldi. Açıklamaya göre, Türk askerinin faaliyetleri sürec
Alev Alatlı, canlı yayında Putin ile ilgili çarpıcı bir tespitte bulundu...
Bodrum'da Suriyeli Aylan Kurdi, ağabeyi ve annesinin de aralarında bulunduğu 5 kişinin öldüğü tekne faciasıyla ilgili tutuklanan Suriyeli iki insan kaçakçısının 35'er yıl hapsi istendi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bağdat yönetimi ile gerginliğe neden olan Musul'daki Türk askerlerini geri çekmenin söz konusu olmadığını söyledi. Erdoğan, Rusya'nın konuyu BMGK'da gündeme get
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD’nin cumhuriyetçi Başkan Adayı Donald Trump'ın Müslümanlarla ilgili yaptığı açıklamaya tepki gösteren Mark Zuckerberg'in mesajını anlamlı bulduğunu belirt
İngiltere Dışişleri Bakanlığı, Rusya'nın Güney Kıbrıs'ta askeri tesis kurmasına yönelik görüşme haberleriyle ilgili, kararın Güney Kıbrıs'a ait olduğunu belirtti.
Ukrayna Başbakanı Arseniy Yatsenyuk, Ukrayna'nın 3 milyar dolarlık borcuyla ilgili olarak "Rusya ile mahkemede hesaplaşmaya hazırız" dedi.