FETÖ'nün sözde "Hava Kuvvetleri Komutanlığı imamı" olduğu belirlenen firari Adil Öksüz'ün serbest bırakılmasıyla ilgili davada, sanıklardan olay tarihinde Ankara Asayiş Şube Müdürl�
İstanbul Müftüsü Yılmaz, şehirde 3 bin 365 cami olduğunu en az 10 bin camiye daha ihtiyaç olduğunu söyledi.
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, NTV canlı yayınında TEOG yerine getirilen yeni sisteme ilişkin açıklamalar yaptı.
İspanyol polisi ve jandarması, Katalonya'daki bağımsızlık referandumuna izin vermedi, oy kullanılmak için hazırlık yapılan merkezlere baskınlar yaptı. İspanya İçişleri Bakanlığı, o
ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, Kore Yarımadası'ndaki gerilimin düşürülmesi çağrısında bulunarak, Kuzey Kore'nin füze denemelerine son vermesinin zorunluluk olduğunu söyledi.
Katalonya'da bağımsızlık isteyen bazı gruplar, yanlarında çocuklarıyla referandumda kullanılacak okulların kapatılmasını engellemeye çalıştı.
Maria Kasırgası nedeniyle binlerce insanın elektriksiz, susuz ve iletişimsiz kaldığı Porto Riko'ya gerekli yardımların yapılmaması ABD'nin Chicago kentinde protesto edildi.
'(Hamile kadının hastanede gözaltına alındığı ve erken doğum yaptığı iddiası) 12 gün boyunca iki farklı hastanede tedavi süreci devam eden B.A. hakkında herhangi bir adli iş
Türkiye'nin Can Dündar hakkında kırmızı bülten çıkarılması talebine ilişkin Almanya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Schäfer, yakalama emrinin boşuna olacağını söyledi.
Dünyada Müslümanların üzerinde emeği olan ender şahsiyetlerden biriydi. İslam âlemin birliğine çok önem verirdi. Mezhep ve ırk taassubuna kapılmadan Müslümanların birliğinin tesisi i
İş icabı Erbil’de ikamet eden bir vatandaşımız, “Buradaki ahalinin yüzde 85-90’ı Türkiye’ye büyük sevgi duyar ve güvenir. Türkiye’nin referandumla ilgili sert tavrı karşısında ç
Uyarıda, "ABD vatandaşlarına bu dönemde Türkiye'ye seyahat etmeyi dikkatlice değerlendirmelerini ve Türkiye'nin güneydoğusuna gitmekten kaçınmalarını önermekteyiz" denildi. Uyarıda,
İspanyol jandarması, yasa dışı ilan edilmesine rağmen 1 Ekim'de Katalonya'da yapılmak istenen bağımsızlık referandumunu önlemek için operasyonlarına devam etti.
Afganistan'ın başkenti Kabil'de polis aracına yerleştirilen bombanın patlatılması sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Habur Sınır Kapısı'nın kapatılmasına ilişkin açıklama bulundu.