Mersin'de eve dönüş yolunda katledilen 20 yaşındaki Özgecan Aslan için, eğitim gördüğü Çağ Üniversitesi öğrencileri eylem yapıyor.
Son birkaç gündür gündemden düşmeyen Fuat Avni'ye ait olduğu iddia edilen mesaj kutusunda Hakan Şükür ile ilgili iddialar da yer aldı..
'' Ah! İnsan! Ne kadar aciz! Kendi duygularında boğulduğunda bile kendinden habersiz yaşamayı sürdürebiliyor. ''
Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) militanlarının Irak'ın batısındaki el-Bağdadi kasabasında 45 kişiyi yakarak öldürdüğü belirtildi. Bu kişilerin kim olduğu ve neden öldürüldüğü ne
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6592 sayılı "Maden Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun"u onayladı.
İstanbul'da devam eden yoğun kar yağışıyla birlikte velilerin beklediği 'kar tatili' açıklaması geldi. Vali Vasip Şahin, 'Karar akşam saatlerinde' dedi
1991'de Hocalı'da yaşanan katliamı hatırlamak, yetkilileri göreve çağırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla İHH "Hocalı'ya adalet" sempozyumu düzenliyor.
Güney Kıbrıs ile Mısır dün Kahire'de, 12'nci parseldeki "Afrodit" yatağını doğrudan Mısır'a bağlayacak karşılıklı anlayış memorandumu imzaladı.
Komünizmle yönetilen Küba'nın başkenti Havana'da yaşayan Müslümanlar, dini vecibelerini yerine getirebilecekleri cami yapılmasını istedi.
Wall Street Journal'da çıkan bir makalede, AK Parti'nin Alevilere dikkat etmesi gerektiği söylendi. Alevilerin "geleneksel olarak" solcu ve radikal hareketlere eğilimli olduğuna dikkat çekildi.
Meclis Genel Kurulu’nda bugün görüşülecek olan iç güvenlik paketine muhalefet tepkili. CHP, MHP ve HDP, düzenlemeye muhalefet şerhi yazdı. Muhalefet, düzenlemenin ' hukuk devleti ile bağd
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin'de katledilen Özgecan Aslan, için Twitter hesabından paylaşımda bulundu.
Sultan II. Abdülhamit Han’ın ölüm hastalığı 5 Şubat 1918 Salı günü soğuk algınlığı ile başlamış ve üç gün sonra şiddetli bir mide ağrısıyla nefes darlığı baş göstermiş
Avusturya İslam Cemaati, ülke meclisinde görüşülmeyi bekleyen tasarının son değişikliklere rağmen bazı beklentilerini karşılamadığını açıkladı
BDDK ile TMSF’nin incelemeleri derinleştirdiği Bank Asya’da, Erbil şubesine yönelik yerinde denetim yapılacağı kaydedildi.