Cameron'un Kraliçe II. Elizabeth ile sohbetinde Nijerya ve Afganistan'ı 'Dünyanın en yolsuz ülkeleri' olarak tanımlaması kameralar tarafından kaydedildi.
Almanya'nın, Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım Kuruluşu'na (UNRWA) Gazze'nin yeniden imarına katkı için 9.3 milyon dolar yardımda bulunduğu açıklandı.
Pakistan Başbakanı Panama Belgeleri ile ilgili muhalefetin yaptığı baskıların ardından cuma günü mecliste açıklama yapacağını açıkladı
Bangladeş'te hükümetin kurduğu sözde savaş suçları mahkemesinde idama mahkum edilen Cemaat-i İslami lideri Motiur Rahman Nizami'nin infazının kısa süre içerisinde gerçekleşmesi bekleni
Kuraklık nedeniyle hububat üretiminin yüzde 70 gerilemesi bekleniyor
Amerika Birleşik Devletleri'ne ulaşmak isteyen göçmenleri engellemek için Orta Amerika ülkesi Panama, Kolombiya sınırını kapatıyor.
Suriye'de ılımlı muhaliflerin çatı yapılanması Özgür Suriye Ordusu bileşenlerinden Nureddin Zengi Hareketi Genel Komutanı Ebu Tevfik, 'Esed ve PKK (PYD) yaklaşık 500 bin kişiyi Halep'e h
Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde, adliyeye şüphelileri götüren bir resmi araca bombalı saldırı düzenlendi. 3 kişi hayatını kaybetti, 13'ü polis 45 kişi yaralandı.
Kahramanmaraş'ta 7 yıla kadar hapsi istenen kişi, iddia edilen olay sırasında Cuma namazında olduğunu ispatlayınca ceza almadı.
Grozni'de Çeçen direnişçiler tarafından polis kontrol noktasına yapılan saldırı sonucunda altı polis yaralandı
Suriye'de süren savaşta Esed rejimi, ABD ile Rusya'nın anlaşması kapsamında Lazkiye ve Şam'dan sonra Halep'te ateşkes ilan etmesinin ardından saldırılar İdlib vilayetine yöneldi.
Bangladeş'te ülkenin en büyük İslamcı partisi Cemaat-i İslami'nin lideri Rahman Nizami hakkındaki idam cezasının uygulanması için süreç hızlandırıldı.
Suriye'den kaçarak Türkiye'ye sığınan ve parasını dolandırıcılara kaptıran Suriyeli iş adamı İbrahim, 5 dil bilmesine rağmen geçimini kağıt toplayarak sürdürüyor.
ABD’nin Ankara’ya yaptığı “Suriye Demokratik Güçleri’nin yeniden dizayn edilmesi” önerisinin yer aldığı Al Jazeera haberiyle ilgili soruyu yanıtlayan ABD Dışişleri Bakanlığı Sözc