Fransa Dışişleri Bakanı Le Drian, Nükleer anlaşma hakkında da konuşan Bakan 'Tüm tarafların anlaşmaya uyacağını umuyorum. Bunu öncelikle İran yapmalı ancak ABD'nin de sorumlulukları
Bayburt-Trabzon arasındaki Soğanlı Dağı'nda yol açma çalışmalarını takip ederken Derebaşı Virajlarında bastığı kar kütlesinin kopması sonucu uçuruma düşen AA Bayburt muhabiri Abd
Paraguay Dışişleri Bakanı Luis Alberto Castiglioni, Türkiye'nin, kendi açılarından bölgeye ve diğer çevre ülkelere açılan bir giriş kapısı niteliğinde olduğunu belirterek, 'Türkiye
Beşşar Esed rejimi güçleri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) 'İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde ateşkes gözlem misyonu için kurduğu noktanın yakınına topçu saldırısı düzenledi.
Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian, ülkeler arasında işbirliği yerine cepheleşme isteyen kesimlerin uluslararası anarşiye yol açabileceğini söyledi.
İran Meclisi, İranlı kadınların yabancı erkeklerle evliliklerinden doğan çocuklara vatandaşlık hakkı verilmesini öngören tasarıyı oy çokluğuyla kabul etti.
İran Devrim Muhafızları Hava Kuvvetleri Komutanı Hacızade, ABD'yi Basra Körfezi'ndeki savaş gemisini vurmakla tehdit etti.
BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Yeni Zelanda'da mart ayında düzenlenen terör saldırısından sonra ülkede gösterilen dayanışmayı överek, bu nedenle buradaki Müslümanları ziyaret etme
Pakistan'ın Belucistan eyaletinde silahlı 3 saldırgan beş yıldızlı bir otele girmeye çalıştı. Olayda en az bir güvenlik görevlisi öldü, üç saldırgan ise vurularak öldürüldü.
İran Devrim Muhafızları Komutanı Hüseyin Selami, ABD'nin bölgeye savaş gemisi göndermesinin psikolojik savaş olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj paylaştı.
New York Times gazetesi, Suriye’de Esed rejiminin, rejim karşıtı sivillere uyguladığı işkence ve ölüm belgelerini yayınladı. Belgelere göre 127 bin kişini hapse girdikten sonra bir daha
ABD'nin 'uluslararası yaptırımları deldiği' gerekçesiyle hafta içinde el koyduğunu açıkladığı Kuzey Kore'nin kömür taşıyan kargo gemisi Wise Honest, Pasifik Okyanusu'nda Amerikan Samo
Hollanda'nın Moerdijk limanındaki bir kargo gemisinde uyuşturucu üretilen laboratuvar bulundu. Polis uzaktan kumanda edilen bubi tuzağıyla geminin batırıldığı açıklandı.
Birleşmiş Milletler İdlib'de güvenlik kaygıları nedeniyle 50 bin kişiye aylık gıda dağıtımının askıya alındığını açıkladı.