Gazeteci Emine Şeçeroviç Kaşlı, Paris saldırısı ile gündeme tekrar gelen Charlie Hebdo'nun Bosna katliamıyla ilgili tepki çeken karikatürlerini paylaştı.
“Benim dinime, peygamberime saldırmayacaksın!” diyen bir kişi Cumhuriyet Gazetesi önünde gözaltına alındı.
Charlie Hebdo'nun Peygamberimize hakaret içeren karikatürleri ifade özgürlüğü kapsamında değerlendiren Fransız mahkemesinin, 2005 yılında Hazreti İsa ile ilgili bir reklam afişini yasakl
Fransa'nın, eski sömürgesi olan 14 Afrika ülkesinden 60 yılı aşkın süredir 'koloni vergisi' adı altından her yıl vergi aldığı belirtiliyor.
İstanbul'da inşaatı devam eden Çamlıca Camisi'nin, aynı zamanda Kadir Gecesi olan 1 Temmuz 2016'da açılması planlanıyor.
Mısır’da Müslüman Kardeşler Teşkilatı’nın sağlık alanındaki en büyük yardım kuruluşu İslami Tıp Cemiyeti'nin mal varlığına el kondu. Teşkilatın hukuk komitesi yetkilileri karar
İran İletişim Teknolojileri ve Haberleşme Bakanı Vaizi, Türkiye ile İran arasında yeni demiryolu hattı kurulması konusunda anlaşmaya varıldığını bildirdi.
Pakistan yönetimi, ABD'li üst düzey yetkililere İslamabad temasları sırasında Pakistan'da son aylarda artan IŞİD tehdidi hakkındaki kaygılarını resmen iletti.
İstanbul Kadıköy'de şüpheli sırt çantası polisi alarma geçirdi. Uzman ekibin gelmesi bekleniyor.
Davutoğlu, ATO'daki toplantının açılışında esnaflara dört müjde verdi. Buna göre kaybolmaya yüz tutmuş meslektekilere ve ustalara faizsiz kredi verilecek. Bunun dışında her AVM'de esna
Obama Kongre'den İŞİD örgütüne karşı güç kullanılmasına resmi yetki veren yasa çıkartacak. Yasa ile IŞİD militanlarına karşı askeri güç kullanılmasının yasal hale gelecek.
El Kaide'nin Yemen kolu, Fransa'nın başkenti Paris'te karikatür dergisi Charlie Hebdo'ya yapılan ve 12 kişinin ölümüyle sonuçlanan saldırıyı üstlendi. Saldırıyı gerçekleştiren ve Fra
Trabzon'un Çaykara ilçesindeki hidroelektrik santrali şantiyesinde çığ altında kalan 2 kişiden birinin cesedine ulaşıldı.
Fransa'daki saldırılar IŞİD içindeki 'yabancı militanlar'ı yeniden gündemin odağına taşıdı. Irak istihbarat kaynakları son 2 yılda örgüte 17 bin 400 militanın katıldığını, Avrup
Cumhuriyet gazetesi Charlie Hebdo seçkisinin yayınlanmasıyla ilgili bir açıklama yaptı.