"İstanbul’daki terör eylemlerini gerçekleştiren örgütün arkasındaki ülke Almanya ve bu örgütün Ortaköy’de balıkçısı var." Bu çarpıcı açıklamaların sahibi eski bir MİT eleman�
İsrail, Ürdün'e 15 yıllık süre zarfında Ürdünlü iki firmaya 2 milyar 200 milyon metreküpü geçmeyecek şekilde doğalgaz satışı yapacak...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Özel güvenlik kalkmalı. Bunlar olaylara zaten müdahale edemez. Bunların içinde yaşı müsait olanlar varsa Emniyet'e alınır" dedi. Özel güvenlik sektöründe şu
İşadamı Fadıl Akgündüz, 7 Haziran genel seçimlerinde Siirt'ten bağımsız milletvekili adaylığı için avukatı aracılığıyla başvuru yaptı.
Husilerin Yemen-Suudi Arabistan sınırında düzenlediği saldırıda 1 asker öldü, 10 asker yaralandı...
Budist hışmına maruz kalan Arakanlı Müslülümanların, çeteler tarafından yine ev, iş yeri, cami ve okullarına saldıralar yapıldı.
Merhum Necmettin Erbakan’ın kurduğu Pancar Motor fabrikası arsasının satışa çıkarıldığı söylendi..
Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın rehin alınmadan önce odasına keşif amaçlı giren ismin kim olduğu merak ediliyordu.
İHH İnsani Yardım Vakfı, “Yetim Dayanışma Günleri”nin bu yıl 5’incisini düzenleyecek. Türkiye dahil 41 ülkede hayata geçirilecek 427 projeden 180 bini aşkın yetim yararlanacak. İHH’
CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu, adliyede savcının rehin alındığı günle ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcısının 'arabuluculuk için çağırdık ama gelmedi' açıklamasına tepki gös
Güney Kıbrıs Rum Yönetimi 1915 olaylarının soykırım olmadığının ifade edilmesini yasakladı. Türkiye'ye göre karar 'yok hükmünde'.
Arınç Başkanlık sistemiyle ilgili olarak 'Farklı ülkelerden sistemleri alıp monte edecek halimiz yok' dedi.
Cezaevlerindeki yıllara göre doluluk oranında artış var. 2015'te cezaevlerindeki hükümlü ve tutuklu sayısı 164 bin 461'e ulaştı. Son 15 yılda yüzde 234'lük bir artış var.
İstanbul Adliyesi'nde Savcı Selim Kiraz’ı öldüren saldırganların Adliye'ye ve daha sonra Savcı'nın odasına giriş görüntülerine Al Jazeera Türk ulaştı.
Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı öldüren teröristlerden Şafak Yayla'nın cenazesinin getirildiği memleketinde büyük tepki vardı.