Zamanın oğulları daha az uyur, daha az yer, daha az konuşur ve kalan vakitleri hayır hasenat işleri ile geçirmeye gayret gösterirler. Vakit hırsızlarını yaşamlarından uzaklaştırır ve
Türkiye ve İran, Irak’ın toprak bütünlüğünün korunması için çare ararken.. Türkiye, 1926- Ankara Anlaşması’ndaki sınırlarının değiştirilmesine seyirci kalmayacağını vurgula
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa'nın Mulhouse kentindeki yangında hayatlarını kaybeden çocuklardan Damla ve Emir Aksu'nun ailesine taziyelerini iletti.
Hollanda'da geçici hükümetin Savunma Bakanı Jeanine Hennis-Plasschaert, Mali'de iki Hollanda askerinin ölümünde sorumluluğu üzerine alarak görevinden istifa etti.
ABD Başkanı Donald Trump, Las Vegas'taki bir konser alanında silahla ateş açarak en az 59 kişiyi öldüren Amerikan vatandaşı Stephen Paddock için "O hasta ve deli bir adam" dedi.
Yunanistan'ın başkenti Atina'da bir grup gösterici, İspanya'nın Katalonya Özerk Yönetimi için bağımsızlık yanlısı gösteri düzenledi.
Mısır yönetiminin, vize almak için getirdiği güvenlik onayı şartı sebebiyle 190 Katarlı öğrencinin Mısır üniversitelerinde eğitimlerine devam edemediği bildirildi.
BM, Bangladeş'teki sığınmacı kampında son bir hafta içinde 4 bin 800 ishal vakası görüldüğünü bildirdi.
11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Irak Eski Cumhurbaşkanı Celal Talabani'nin ölümünün ardından resmi Twitter hesabından taziye mesajı yayımladı.
Irak'taki kayıtlarda ölü olarak gözüken ve yürütülen soruşturma kapsamında hayatta olduğunun anlaşılması üzerine Ankara'da düzenlenen operasyonla gözaltına alınan "Ebu Yusuf" kod ad
Myanmar yönetimi, uyguladığı şiddet sonucu canlarını kurtarmak için Bangladeş'e sığınan Arakanlı Müslümanların topraklarına geri alınmayacağının işaretini verdi
İtidal, teenni, yumuşak sözle uyarıya, yapıcı eleştiri, nezâket ve zerâfetten zerre kadar taviz vermemesi ile anılan Ahmet Taşgetiren neden bir anda hedef tahtasına oturtuldu. Sayın Ahmet
AK Parti, İstanbul'un 'Eyüp' ilçesinin adının 'Eyüpsultan' olarak değiştirilmesi için TBMM'ye teklif sundu
İspanya'nın doğusundaki Katalonya özerk yönetiminde genel greve giden bazı bağımsızlık yanlıları "İspanya hükümetinin baskısına ve polisin müdahalesine" tepki için sokaklara çıkt�
Sağlık Bakanlığı, 3 Ekim Dünya Yürüyüş Günü kapsamında hareketli yaşamın önemini vurgulamak için vatandaşlara “Her Gün 10 Bin Adım” çağrısında bulundu.