Ergenekon tutuklularının tahliye edilmesi ve KCK'lıların taleplerinin reddedilmesi Güneydoğu'da tepkiye neden oldu. Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi, Kürtlerin yaşananlara öfke duydu�
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, dershanelerin kapatılarak özel okula dönüştürülmesini içeren 'Milli Eğitim Temel Kanunu' ile 'demokratikleşme paketi'ni onayladı.
ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, Venezuela'daki sorunun aşılması için Şili'de Latin Amerikalı liderlerle görüşüyor. Üçüncü bir ülkenin ülkedeki sorunun aşılması için arabulucul
Libya Başbakanı Ali Zeydan'ın güven oylamasını kaybetmesinin ardından, Savunma Bakanı Abdullah El Tani yemin ederek geçici başbakanlık görevini devraldı.
Pakistan’da Taliban’la direkt görüşmelerin başlaması için yeni müzakere heyetinin belirlenmesi için çabalar devam ediyor.
Yüksek Seçim Kurulu 30 Mart yerel seçimleri ile ilgili detayları duyurdu. Seçmenler turuncu, mavi ve mor renkli farklı zarflarla oylarını sandığa atacaklar.
Suudi Arabistan'da bir kişi Twitter hesabından, devlet kurumları ve yöneticiler aleyhinde mesajlar paylaştığı iddiasıyla 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
İhvan yöneticisi İbrahim Münir, Suudi Arabistan'a bir çağrıda bulunarak, İhvan ile ilgili aldığı kararı yeniden gözden geçirmesini istedi.
Ergenekon Davası'nda, Tuncay Özkan, Sedat Peker ve Levent Göktaş'ın tahliyesinin ardından İbrahim Şahin, Alparslan Arslan, Kemal Kerinçsiz ve Dursun Çiçek de tahliye oldu.
Askerlik karşıtı bir grup genç Başbakan Binyamin Netanyahu’ya yazdıkları mektupla Filistin topraklarının işgaline karşı çıkarak orduya yazılmak istemediklerini bildirdi.
Abdullah Öcalan, BDP-HDP heyetine, devlet heyetiyle yaptığı son görüşmenin olumlu geçtiğini, umudunu koruduğunu söyledi. 30 Mart'taki seçimleri barış için referandum olarak niteleyen Ö
Muğla'nın Fethiye ilçesinde HDP ilçe binasının açılışını protesto eden grup binanın camlarını kırdı. Grubu dağıtmak için Belediye Başkanı, parti tabelasını indirtip Türk bayra
Bosna Hersek'in güneyindeki Trebinye şehrinde, aşırı Sırp milliyetçilerince İslam Birliği Meclisi (Diyanet İşleri) binasına Boşnakları tehdit içerikli yazılar yazıldı.
Saraybosna'nın en işlek caddelerinden Mareşal Tito Caddesi'ni kapatmak ve ABD'nin Saraybosna Büyükelçiliği'ne yürümek isteyen göstericilere polis müdahale etti.
Fethullah Gülen'in 'beddua' vaazının ardından ilk kez görüntülü bir açıklaması yayınlandı. Gülen, Erdoğan’ın ‘Humeyni gibi dönmek istiyordu’ sözüne "Şeytanın içlerine attığ�