Alman Federal Meclisi'nde geçen hafta kabul edilen 'Ermeni Soykırımı' tasarısını hazırlayan partiler içinde yer alan Yeşiller Partisi'nin Türk kökenli Eş Genel Başkanı Cem Özdemir'in �
Dış politika dergisi Foreign Policy, bir süredir farklı ülkelerle sıkıntı yaşayan Türkiye'nin ‘Avrupa'daki son müttefikini' de kaybettiğini savundu.
Karşılığının ne olduğunu hiçbir kulun bilmediği oruç ibadetini gösteriş ve israfla ziyan etme fitnesini başlatanların ve devam ettirenlerin vebali hepimizi helak etmeye yeter.
Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı İsmail Heniyye, Fransa'nın, Ortadoğu barış sürecini yeniden başlatmak için yürüttüğü girişime tepki gösterdi.
Hava sıcaklığının artı 40 dereceye ulaştığı Özbekistan'da, müslümanlar yaklaşık 17 saat oruç tutacak.
Yarın başlayacak ramazanın ilk teravihini kılmak için Avustralyalı Müslümanlar camilere akın etti
Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Haziranın ikinci yarısında, sıcaklıklar ülke genelinde artacak. Hava sıcaklığı, haziran ortalamalarının 1-3 derece üzerine yükselecek" dedi.
Filistin'de hukuksuz bir şekilde çocukları tutuklayan İsrail askerleri, onlarca Filistinli çocuğu saatlerce alıkoydu. El-Halil kentinde meydana gelen olayın görüntüleri yayınlandı. İnsan
Halep’in kuzeyindeki Azez-Mare-Cerablus-Menbic hattı artık sadece muhaliflerin Halep’teki varlığı için değil Türkiye’nin ulusal sınırlarının güvenliği açısından da hayati bir savun
Dürümlü katliamı, örgütün gerçek yüzünü örgüt tabanına anlatabilmek için bir imkân olarak görülebilir. Ancak Dürümlü’nün bir milada dönüşmesi mümkün görünmüyor.
Hollanda Başbakan Yardımcısı Lodewijk Ascher, ülkesinin 1915 olayları için "soykırım" tanımını kullanmayacağını açıkladı.
Suriye'de yaklaşık yarım milyon kişi oruç ayı ramazana abluka nedeniyle açlık ve sefalet içinde girecek.
Uluslararası Af Örgütü'nün Polonya Direktörlüğü, Avrupa ülkelerinde Suriyeli mültecilere yönelik olumsuz algıyı kırmak ve onların daha iyi anlaşılmasını sağlamak için 'Sınırlar
Metropol insanı hızlı iflas erteleme ve boşanma için davalarını küçük şehirlerin mahkemelerine taşıyor.
PKK'dan temizlenen Güneydoğu’dan Batı illerine doğru kent merkezleri ve ilçelerde özel eğitimli personelin görev yapacağı 280 karakol inşa edilecek. Bu karakolların ihale süreçleri tama