Suriyeli pilot Sufhan'ın ifadesinde, uçakla İdlib kırsalını vurmak için Lazkiye'den havalandığını ancak bu sırada vurulduğunu söylediği kaydedildi.
AP'nin ele geçirdiği ve BM uzmanları tarafından hazırlanan raporda Kuzey Kore'nin, BM'nin yaptırımlarından kaçmak için Afrika ülkelerini kullandığı belirtildi.
SHGM uçakla seyahat edenler için yeni yolcu hakları taslağı hazırladı. Sıralı bileti olan gidişi kullanmazsa ve dönüş uçuşuna kabul edilmezse tazminat alabilecek. Havaalanı kapalı, ot
Refah Sınır Kapısı, yarından başlamak üzere 3 gün boyunca açık tutulacak
ABD'deki birçok eyalette gerçekleştirilen "Trump için yürü" gösterilerinde karşıt görüşlü gruplar arasında kavga çıktı
SuperHaber yazarı Metehan Demir, Habertürk Gündem programında Suriye'deki son gelişmelerle ilgili çarpıcı tespitlerde bulundu.
A&G’nin son anketine göre vatandaşların yüzde 87.9’u ‘Mutlaka sandığa gideceğim, oyumu kullanacağım’ diyor.
İstanbul Bahçelievler'de kullanılmayan ve yıkılmak için boşaltılan metruk bir binada yanmış erkek cesedi bulundu. Tanınmaz hale gelen ceset otopsi için Adli Tıp Morguna kaldırıldı.
Van'ın Başkale İlçesi'nde TIR ile bir hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 1 kişinin öldüğü, 4 kişinin de yaralandığı öğrenildi.
Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin yayınladığı 2016 Türkiye raporuyla ilgili "Kabul edilemeyecek iddialar, yanlış tanımlamalar ve gerçekten uzak yorumlar içerdiği görülmüştür" açıkla
MHP'den ihraç edilmek istenen Sinan Oğan bir konferans için gittiği Beşiktaş'taki Bahçeşehir Üniversitesi'nde bir kişinin saldırısına uğradı. Oğan saldırıyı yara almadan atlattı.
Bozdağ ve Zeybekci'nin programlarına izin verilmemesi üzerine CHP Almanya Basın Yayın ve Sosyal Medya Sorumlusu Dr. Hayri Çiçekdağı, Deniz Baykal'ın Almanya'daki programını iptal ettiğini
5 gün içerisinde 40 koyunu ardı ardına telef olan Nazmi Ünsal, "Hayvan ölmeden önce keyfi kaçıyor, ayakta duramıyor ve daha sonra komaya giriyor. Belli bir süre sonra da ölüyor" dedi.İl�
Meksikalı milletvekili ve hukukçu Braulio Guerra, ABD Başkanı Donald Trump'ın iki ülke arasına örmeyi planladığı duvarı protesto etmek için sınırdaki çitin üzerine çıktı.
ABD, Rakka operasyonu için bir yandan Ankara ile görüşürken bir yandan da DEAŞ bahanesiyle Kuzey Irak'taki Sincar'a (Şengal) yerleştirdiği PKK ile temas trafiği yürütüyor.