Şanlıurfa'da kanaat önderlerine seslenen Başbakan Binali Yıldırım, Kuzey Irak'taki referandum hakkında konuştu.
Terör örgütü PKK altında sözde ‘Halkların Birleşik Devrim Hareketi’ (HBDH) adıyla toplanan sol terör örgütleri, son bir ayda 183 kayıp verdi. Kayıplar yüzünden anlaşmazlığa düşe
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TEOG'un kaldırılması ile ilgili, "Sayın Başbakan ile bu konuyu etraflıca görüştük ve uygulamaya girmesi konusunda herhangi bir mani yok. Çok basit bir konu." dedi.
Sınırlarmızın ötesinde bir Kürt devleti kurulacak korkusu, sınırlarımız içinde bir Kürt devleti isteyen insanların ortaya çıkmasına sebep olmuştu. 49’lar davası aslında bugün hala
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Başbakan Binali Yıldırım ile görüştü.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski BM Genel Sekreteri ve Rakhayn Dayanışma Komisyonu Başkanı Annan ile telefonda görüştü.
Başbakan Yıldırım, Adnan Menderes ile Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan'ın idam edilmelerinin yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, ülkesinin tüm yaptırımlara rağmen nükleer silah geliştirmeyi sürdüreceğini ve böylece ABD ile "güç dengesi" oluşturacağını bildirdi.
FETÖ üyelerinin medeni durumunu istediği gibi şekillendirdiği örgütün gizli yazışmalarına da yansıdı. Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında tutuk
Amerika Birleşik Devletleri, Bolivya ve Venezuela’yı uyuşturucuyla uluslararası mücadele yasalarının yükümlülüklerini yerine getirmemekle suçladı.
Süleyman Soylu, AK Parti Maçka İlçe Başkanlığının 6. Olağan Genel Kurulunda konuştu. Soylu konuşmasında CHP'ye yönelik eleştirilerini dile getirdi.
Caminin muazzam bir potansiyeli var. Fiziksel şartlarının uygunluğu, bulunduğu muhitin kolay erişilirliği, Türkiye’ye karşı duyulan içten sempati vb. nedenlerle, diğer milletlerden ve Ja
FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun avukatı Çelik'in, 2014'te YARSAV'a 17 bin lira bağış yaptığı ortaya çıktı.
Tunceli'de, terör soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve aralarında Evrensel gazetesi Tunceli muhabiri Kemal Ö'nün de bulunduğu 4 zanlı, "silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçu