ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert 'Türkiye Sincar'a bir operasyon düzenleyecekse bu Irak hükümetiyle koardinasyon içinde yapılmalı' dedi.
Yemen'deki Husiler tarafından Suudi Arabistan'ın Cazan bölgesine fırlatılan balistik füzenin havada engellendiği belirtildi.
BM Genel Sekreteri Guterres: "(ABD-Rusya gerilimi) Son derece endişeliyim. Büyük ölçüde Soğuk Savaş dönemine benzer bir duruma doğru gidiyoruz"
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov açıkladı: Rusya, ABD'nin St. Petersburg Konsolosluğu'nu kapatacak ve 60 ABD'li diplomatı sınırdışı edecek.
Bogdanov Lavrov, Çavuşoğlu ve Zarif'in 3 Nisan'da Türkiye'de buluşacaklarını belirtti. Lavrov da Putin, Erdoğan ve Ruhani'nin 4 Nisan'da yapacakları üçlü zirvede Astana anlaşmalarının u
Suudi Arabistan’ın veliaht prensi Muhammed Bin Selman, çeşitli temaslardabulunmak üzere gittiği Amerika’da Yahudi Komitesi ile görüştü.
Kılıçdaroğlu, "Hamursuz (Pesah) Bayramı" dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türk Musevi Cemaati başta olmak üzere tüm Musevilerin, Mısır'daki esaretten kurtularak özgür bir halk olmal
Rusya ABD'nin ST. Petersburg'da bulunan elçiliğini kapatma ve aynı sayıda ABD'li diplomatı sınır dışı etme kararı aldı.
2017 yılında bir önceki yıla göre yüzde 7,4 artış gösterdi. Türkiye'nin büyümesini Spiegel Online haber sitesi "Türkiye büyümede Çin'i de geçti" başlığıyla duyururken, haberin dev
İngiltere'de zehirlenen eski Rus casusu Sergei Skripal'in sağlık durumunun ciddiyetinin koruduğu, kızı Yulia'nın ise tedaviye olumlu yanıt verdiği belirtildi.
Uluslararası Hak İhlalleri İzleme Merkezi'nin (UHİM), 'Kadim Medeniyet ve Yeni Dünya Düzeni Arasında Hindistan' konulu raporunda, Türkiye'nin son dönemde küresel bir sorun haline gelen Hindi
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, AB ile çeşitli ortaklıklar konusunda müzakere aşamasında olan pek çok ülkenin aksine, Türkiye'nin, 'Skripal vakası' gerekçesiyle
Yargıtay Ceza Genel Kurulu, terör örgütü üyeliği suçundan yargılanırken, soruşturma aşamasındaki itiraflarını mahkemede reddeden sanıklar hakkında etkin pişmanlık hükümlerinin uyg
DSÖ, 3 yıldır savaşın devam ettiği Yemen'de sağlık imkanlarının yetersizliği ve savaş koşulları nedeniyle 16,4 milyon kişinin temel sağlık hizmetlerine ulaşamadığı hususunda uyar�
Çin, ABD ile Çin arasında ticaret savaşı olması durumunda ulusal çıkarlarını korumak için sonuna kadar gidecekleri uyarısında bulundu.