Hollandalı aşırı sağcı Özgürlük Partisi (PVV) lideri Geert Wilders 'Türkiye gibi bir İslam devleti Avrupa'nın bir parçası olamaz' dedi.
Bakü dönüşü uçakta konuşan Başbakan Davutoğlu, Türkiye ile Rusya arasındaki kriz için, "Psikolojik boyutu gittikçe artan dozda bir krizle karşı karşıyayız" dedi. Başbakan, "Öncelik
Özgecan Aslan’ın annesi, 3 sanığın en ağır cezaya çarptırıldığı dava sonrasında adaletin yerini bulduğunu söyledi. Anne Songül Aslan, “Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a
IKBY Hükümeti Sözcüsü Dizayi, Rusya Savunma Bakanlığı'nın DAEŞ petrolünün Zaho-Silopi hattından Türkiye'ye geçtiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
Merinos Rusya Genel Müdürü Erdoğan Şeker, Rusya'daki ZAO Merinos fabrikasında görev yapan 15 Türk personelin çalışma ve oturma izinleri olmasına karşın gözaltına alındığını açık
Rusya hakkında binlerce sayfa tutan romanlar yazan, bu ülke üzerine çalışmalar yapan Alev Alatlı Rusya ile yaşanan son krizi Al Jazeera'den İrfan Bozan'a değerlendirdi.
Gürcistan yönetimi Kobuleti, Ozurgeti ve Batum şehirlerinde bulunan beş camiyi Müslümanlara iade edecek
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Rusya'nın bu gidişle tüm İslam alemini kendisine düşman edeceğini belirterek, durumu "İkinci Afganistan sendromu" olarak nitelendirdi.
Mersin'de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesiyle ilgili davasında karar verildi. Mahkeme üç sanığı da ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı.
Rusya’da bir gazeteci, Ankara-Moskova krizinin Rusya’daki Türkiye vatandaşları için yarattığı sıkıntılara dikkat çekti.
İzmir merkezli 14 ilde emniyet mensuplarının da olduğu 14 kişi gözaltında
ABD Dışişleri Sözcüsü Mark Toner, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın ABD ziyaretiyle ilgili açıklama yaptı.
Bolu Merkez, Gerede ve Yeniçağa ilçelerinde, yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar ile özel öğretim kurumları 1 gün süreyle tatil edildi.
Gazze'de önemli bir kısmı savaş mağduru 38 bin özürlü var
Fransa’nın 6. Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne (AB) üye olmaması gerektiğini belirterek, “Türklerin AB’ye katılabileceklerine inanmasına izin vermek hata”