PYD Haseke'de terör örgütü DAEŞ üyesi olduğu gerekçesiyle 4 kişiyi öldürdü, onlarca kişiyi gözaltına aldı.
Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, ilçede Özgürlük Anıtı ve Kurtarıcı İsa gibi görkemli bir Meryem Ana heykeli dikileceğini açıkladı.
Gazete'nin 8. siyaset sayfasında yine tam sayfa verilen haberde dünya savaşın çıkma ihtimaline yer verildi. Verilen haberde özetle şu ifadeler dikkat çekti:
Kur'an-ı Kerim'de değişik surelerde bildirilen olgun mü'minin özelliklerinden 10 tanesini istifadelerinize sunuyoruz...
Furkan Özdil, şehadetinin yıldönümü dolayısıyla Malcolm X'in ailesini onun dilinden anlattı...
Tüm dünyada, özelde ise coğrafyamızda yaşanan dinsel referanslı şiddet ve bunun sonucu olarak ortaya çıkan terör eylemlerinde dinlerdeki “mutlaklık” veya diğer bir ifadeyle “tekelcilik
PKK'lı annesi Demirtaş'a sarılıp ağlayarak, "Erdoğan duysun iki çocuğum daha var onları da sana, Sur'a kurban ederim" dedi.
Türkiye-Rusya arasındaki krizin savaş ihtimalini gündeme getirmesi gözleri Rusya’nın Gürcistan ve Ukrayna’da çıkardığı krizleri yönetemeyen, Kırım’ın ilhakına göz yuman Kuzey Atla
Ankara saldırısının arkasından YPG’nin çıkması üzerine TSK, Sakarya Çok Namlulu Roketatarlar’ı Suriye sınırına kaydırdı.
IKYB Hükümet Sözcüsü Sefin Dizayni, geçtiğimiz günlerde boru hatlarına saldıran PKK'ya tepki göstererek "PKK, Kürdistan halkının ekmeğiyle oynuyor." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Obama arasındaki görüşmesinin ardından, iki ülkenin içeriğe dair yayınladıkları metinde iki farklılık göze çarpıyordu: ‘Türkiye'nin meşru m
Kremlin Basın Sözcüsü Dmitriy Peskov, Türkiye ile Rusya arasında savaş çıkar mı sorusunun "yersiz" olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Suriye'ye kara operasyonu iddiası ve Erdoğan-Obama görüşmesinin detaylarını anlattı.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP’nin 1982 darbe anayasasından rahatsız olmadığını söyledi.
İran Devrim Muhafızları Kara Kuvvetleri Komutanı PKK'nın konuşlandığı mevzilerin İran'ın gözetimi altında olduğunu söyledi.