Irak merkezi hükümeti, IŞİD’in elindeki Musul'u geri almak için Haziran 2014'ten sonra ilk defa bölgeye 4 bin 500 askerden oluşan büyük bir sevkiyat yaptı.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, orduda görevli 10 generali görevden aldı.
Suriye'de bir yandan rejim ordusu bir yandan YPG güçleri Azez'e doğru saldırıyor.
Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 34 “İslam Ordusu İttifakı' ülkesinin önümüzdeki ay Riyad'ta bir araya geleceğini duyurdu.
Ermenistan Azerbaycan cephe hattında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada Azerbaycan ordusundan bir asker şehit olduğu açıklandı.
Rusya Savunma Bakanlığı Basın ve Enformasyon Dairesi'nden yapılan açıklamaya göre Rusya'da meydana gelen helikopter kazasında 4 kişi öldü.
İdil'deki operasyonda yaralanan polis memuru Tayfun Yüce tedavi gördüğü GATA'da şehit oldu.
Rus ordusunun Güney Askeri Bölgesi'nde "ani tatbikata" başladığı bildirildi.
İslam Ordusuna bağlı birlikler başkent Şam'ın Doğu Guta bölgesindeki Merc beldesi yakınlarında kurduğu pusuda 50 rejim askerini öldürdü.
Suudi Arabistan'ın DAEŞ ile mücadele kapsamında Suriye'ye 150 bin askerlik ordu gönderme programı yürütüyor. Ordunun Suriye'ye Türkiye üzerinden girmesi planlanıyor.
Azerbaycan ordusu, Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında çıkan çatışmalarda Ermeni mevzilerini havan topu ateşine tuttu.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kazakistan ziyaretinde önce Başbakan Karim Masimov ile ardından da Ak Ordu sarayında Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev ile görüştü. Amaç ticaret, ekonomi ve ula
Mısır ordusunun Sina'da silahlı kişilere düzenlediği operasyonda 10 kişinin öldürüldüğü, 13 kişinin de yaralandığı bildirildi.
Muhaliflerin Cenevre’de yaptığı ateşkes çağrısına, “Teröristler mağlup edilene kadar operasyonlar sürecek” karşılığını veren Rusya, Suriye’de ağır bir darbe aldı. Bayır Bucak'
1 Kasım seçimlerinden sonra özellikle “Başkanlık” tartışmasıyla Türkiye’nin gündemine oturan yeni anayasa çalışmaları, bugün Anayasa Uzlaşma Komisyonu’nun ilk toplantısıyla resme