Mücevher fuarına katılmak için İstanbul'a gelen üç Japon işadamı gasp edildi. Değeri yaklaşık 1 milyon TL olan mücevher takımını alan soyguncular kaçtı.
2011'de ülke ışıl ışıldı... Dört yılda kapkara oldu... Suriye’de iç savaştan sonra uydudan görülebilen ışıklar yüzde 83 oranında azaldı.
Meteoroloji bugün başlayacak ve hafta sonuna kadar etkisini sürdürecek yağışlara karşı uyardı. Sıcaklıklar da 10 derece birden düşüyor.
Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında düzenlenen Çözüm Süreci Toplantısı sona erdi.
Almanya'nın Berlin Eyalet Parlamentosu SPD Fraksiyon Başkanı Saleh, Müslümanlardan da Hristiyanlardan alınan 'Kilise vergisi'ne benzer bir vergi alınmasını taleb etti.
Musul’un IŞİD’den alınması için başlatılacak operasyon öncesinde üst düzey ABD askeri heyeti Ankara’ya geldi
Başbakan Yardımcısı Akdoğan, çözüm sürecine ilişkin, "Nevruz, süreçte önemli kilometre taşı olacaktır. Çatışmayı demokrasi ateşinde yakacağız" dedi.
İsveçli bakanın Arap Birliği zirvesinde konuşturulmadığı haberleri sonrası gerilen Suudi Arabistan - İsveç ilişkilerinde peşpeşe sert hamleler geliyor. Suudi Arabistan, İsveç büyükel
Rusya Dışişleri Bakanlığı, Rusya'nın Kırım'a nükleer silah konuşlandırabileceğini ancak şu an için böyle bir planın olmadığını açıkladı
Nusaybin CHP İlçe Başkanı Sekvan Kartal ve Yönetim Kurulu yaptıkları açıklamayla istifa ettiklerini açıkladı.
Güney Afrikalı bir televizyon kanalının canlı yayına hazırlandığı sırada izleyenleri şoke eden bir olay yaşandı.
CHP'ye yakınlığı ile bilinen SONAR, her seçimde olduğu gibi yine AK Parti'nin oylarında düşüş olduğunu iddia ederek oranının yüzde %40'a gerilediğini ileri sürdü.
Şii milislerin ve Sünni aşiretlerin desteklediği Irak ordusu Tikrit’i IŞİD’den temizlemek için başlattığı operasyonda kent merkezinin bazı sokaklarını ele geçirdi.
IŞİD'in öldürdüğü 19 yaşındaki Filistinli genç Musellem'in babası, "IŞİD’e karşı bir ordu kurulursa ben ve üç oğlum bu kâfir örgütü yeryüzünden silmek için gönüllü olarak
Tam bir yıl oldu. Dört savcı değişti. Berkin Elvan'ın ölümüyle ilgili açılan soruşturma tamamlanmadı, sorumlular bile tespit edilemedi. Uzun süre raflarda bekleyen dosya şimdi beşinci