Yemen'de insansız hava aracıyla düzenlenen saldırıda 10 El Kaide üyesi öldürüldü
İran'da 26 yaşındaki Reyhaneh Jabbari kendisine tecavüz etmeye çalıştığını iddia ettiği adamı öldürdüğü için asılarak idam edildi.
Batı Şeria'da İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu Filistinli bir gencin hayatını kaybettiği bildirildi.
Kağızman'da HES'e saldırı düzenleyen silahlı grup ile çıkan çatışmada üç saldırgan öldürüldü
Koalisyon güçlerinin Kobani'de gerçekleştirdiği bombalamada IŞİD'in Kafkasya sorumlusu Rovşen Bedalov (Halid Azeri) 25 adamı ile birlikte öldürüldü.
Irak’ta aşiret destekli güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonda, 20 IŞİD militanının öldürüldüğü bildirildi.
Suriyeli muhalifler, başkent Şam'da devam eden çatışmalarda Hizbullah'ın üst düzey bir komutanının öldürüldüğünü duyurdu.
Van'da dindar kimliğiyle tanınan ve sürekli PKK'dan tehdit aldığı sırada öldürülen M. Latif Şener'in katilleri yakalandı. Katillerin, cinayeti PKK adına işlediklerini itiraf ettikleri be
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde bugün Fethi Yaşar isimli Hüda Par üyesi katledildi. Aynı ilçede Kobani eylemleri sırasında da evi basılan bir kişi yaralamıştı, yaralanan kişi daha sonra
İranlı bir tuğgeneral Suriye'de muhalif gruplarca öldürüldü.
Dünyada her gün 345 çocuğun şiddet sonucu öldüğü belirtilirken bu ölümlerden yüzde 75'i savaş yaşanmayan ülkelerde kaydediliyor
Irak'ın Enbar ilinde IŞİD militanı 45 kişinin ölü olarak ele geçirildiği bildirildi.
Terör örgütü IŞİD bahanesiyle düzenlenen izinsiz gösteriler sırasında Yasin Börü'nün Diyarbakır'da öldürülmesi Fatih Camisi'nde protesto edildi.
ABD öncülüğündeki koalisyon güçleri, Suriye'de 10 sivili öldürdü.
Diyala'da Peşmerge güçleri ile terör örgütü IŞİD militanları arasında çıkan çatışmada, "örgütün üst düzey komutanlarından" Musuli öldürüldü.