Irak Türkmen Cephesi Başkanı Erşed Salihi, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, ölüm tehdidi içeren onlarca mesaj aldıklarını söyledi. Salihi, mesajlarda, "Yarın hepinizin kellesini kap�
İran Devrim Muhafızları Komutanı Caferi, Halep'in İran için ileri uç cephe olduğunu, "bölge ve dünyaya" devrim ihracının ülke için büyük bir kazanç olduğunu savundu.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, sıcak noktaların sayısında azalma olmadığını ve uzun soluklu çatışmaların çözümlenemediğini söyledi.
Arap gazeteci Baria Alamuddin, son zamanlarda Rusya-Türkiye ve İran arasında gerçekleşen Suriye görüşmelerini değerlendiren bir yazı kaleme aldı.
Rus Büyükelçisi Andrey Karlov'u öldüren tetikçi Mevlüt Mert Altıntaş'ın FETÖ ağı derinleşiyor.
Denizli’de darbe girişimine fiili olarak katılan askerlerin yargılandığı ilk duruşmada Tuğgeneral Kamil Özhan Özbakır’ın savunması alındı.
İstanbul Şehir Üniversitesinde; Modern Türkiye Çalışmaları Merkezi, Diplomasi Kulübü, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü işbirliğiyle düzenlenen “Küreseli Tartışmak
Katar Ligi'nde oynanan bir mücadelede, annesine küfrettiği gerekçesiyle rakip oyuncuya saldıran futbolcuyu sahaya giren babası sakinleştirdi.
Katar merkezli Al Jazeera televizyonunda haber yapımcısı olarak çalışan Mısırlı gazeteci Mahmud Hüseyin, aile ziyareti için geldiği Mısır'da Darbeciler tarafından halkı yönetime karş
Avrupalı Türkler kendi siyasetlerini yapmak adına Avrupa'nın çeşitli ülke ve kentlerinde partiler kuruyor. Bunlardan biri de yeni kurulan Alman Demokratlar Birliği (ADD) oldu.
PKK'nın silahlı kanadı HPG, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Neçirvan Barzani'nin, "Şengal'den çıkın, yoksa güç kullanırız" sözlerine pişkin cevap bir cevap geldi.
Rusya’nın NATO Daimi Temsilcisi Aleksandr Gruşko, Rusya-NATO Konseyi’nin yeni toplantısıyla ilgili görüşmelerin yılbaşı tatilinden sonra başlayacağını söyledi. Gruşko, Rusya’nın di
Putin, dünyadaki sıcak noktaların sayısında azalma olmadığını ve uzun soluklu çatışmaların çözümlenemediğini ifade etti.
Suriye'nin Lazkiye kentine gitmek üzere Rusya'nın Soçi şehrinden havalanan ve içerisindeki 8 mürettebat ve 84 yolcuyla birlikte Karadeniz'e düşen Tu-154 tipi Rus askeri uçaktaki 13 kişinin c
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'çay vermem' dedikten sonra gazetedeki koruma polisi tarafından hakkında tutanak tutulan ve cumhurbaşkanına hakaret iddiasıyla tutuklanan Cumhuriyet gazet