FETÖ'nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Hava Üssü'ndeki eylemlere ilişkin davada savunma yapan eski yarbay Karakuş, görüntüleri ve ses kayıtlarını r
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Eskişehir'de Hava Kuvvetleri Komutanlığının Uçuş Eğitim Yılı açılışını gerçekleştirdi, filoların denetlenmesi sırasında da F-16 savaş uçağ
Ataköy Hakim Savcılar Lojmanları yakınında silah sesleri duyulduğu ve takviye polis ekiplerinin sevkedildiği öğrenildi.
Darbe girişiminde 4. Kolordu Komutanlığı ve 28. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığındaki eylemlere ilişkin 268 kişinin yargılandığı davaya sanık savunmalarıyla devam edildi.
İslam İşbirliği Teşkilatı, Arakan'da Budist milliyetçilerin saldırılarına maruz kalan müslümanların durumunu yerinde incelemek ve yardımları kolaylaştırmak için Myanmar'dan ziyaret i
IKBY Başkanı Mesut Barzani, bağımsızlık referandumunu 25 Eylül'de gerçekleştirmek konusunda kararlı olduklarını söyledi.
Yunanistan ve Bulgaristan'da bulunan bazı önemli limanları birleştirecek demir yolu projesi için mutabakat zaptı imzalandı.
Anamuhalefetin şu andaki dilinin terör örgütünün dili ile aynı olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tavırlar aynı. Benim milletim bunu yutar mı?" dedi.
Muğla'nın Menteşe ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.
Adana'da önünde seyreden midibüsten yola düşen külçe altını bulduğu yerden alarak bölgeden uzaklaşan kişi gözaltına alındı.
Suriye'nin İdlib ilinde kent merkezinde meydana gelen patlamalarda 6 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya'dan gelen 'Türkiye'nin AB üyeliğine karşı' oldukları yönündeki açıklamalara ilişkin, "Türkiye'nin AB ile olan mevcut ilişkisine bile tahammül edemiyorsa
Muğla'nın Datça ilçesindeki evinde 3 Eylül'de hayatını kaybeden 71 yaşındaki gazeteci yazar Yurdakul için Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde öğle namazının ardından, cenaze töreni düzenlen
Venezuela'nın Ankara Büyükelçisi Reyes, "Türkiye'de anayasal düzene ve demokrasiye darbe vuran veya vurmak isteyecek her tür gücün karşısında olacağız" dedi.
Trabzon'un Düzköy ilçesinde bin 50 metre yükseklikteki Çal Mağarası, sarkıt ve dikitlerinin yanı sıra şelaleleri ve göletleriyle sonbaharda da ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.