Ukrayna'nın başkenti Kiev'de patlama meydana geldiği öğrenildi. Patlama sonucunda ölü ve yaralıların olduğu bilgisi edinildi.
Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'nin, Meksika'nın güney sahili açıklarında meydana gelen, can kaybı ve hasara yol açan deprem nedeniyle Meksika hükümeti ve halkıyla dayanışma içinde ol
Kuveyt, Myanmar ordusu tarafından katliama ve zorla göçe maruz bırakılan Arakanlı Müslümanlara yardım için 1,5 milyon dolar tahsis etti.
Alman Hükümet Sözcüsü Seibert, AB ülkelerinin, Türkiye ile üyelik müzakerelerine ilişkin ortak tutum belirlemesinin önemli olduğunu söyledi.
Barzani gerçekleştirmeyi planladıkları referandum sonrasında Türkiye'nin olası operasyonuna karşı 'savaşırız' tehdidinde bulundu.
İspanya hükümetinden üst düzey yetkili, ülkenin doğusundaki Katalonya özerk yönetiminde bağımsızlık referandumunu önlemek için her türlü yasal girişimin yapılacağını, 'son seçen
Mardin'in Nusaybin ilçesinde, 2 terör örgütü PKK mensubunun teslim olduğu bildirildi.
Muş'ta güvenlik güçleri tarafından yapılan operasyonda 1 terörist etkisiz hale getirilirken, bir terörist ise yaralı olarak yakalandı.
15 Temmuz'da Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin açılan davada, Ankara'nın bombalanmasında aktif rol oynayan Ahmet Tosun'un çapraz sorgusuyla devam edildi.
Irak'ın kuzeyindeki Avaşin-Basyan bölgesinde, bölücü terör örgütü mensubu silahlı 4 teröristin düzenlenen hava harekatıyla etkisiz hale getirildiği bildirildi.
İspanya hükümetinden üst düzey yetkili, Katalonya özerk yönetiminde yapılmak istenen bağımsızlık referandumunu önlemek için her türlü yasal girişimin yapılacağını, "son seçenek d
Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini, Estonya'daki AB Dışişleri Bakanları Gayriresmi Toplantısı'nın gündeminde Myanmar konusunu
Çin ABD ve Güney Kore'ye, Bölge Yüksek İrtifa Hava Savunma sisteminin kurulumunu durdurma çağrısında bulundu.
Rusya Savunma Bakanlığı, IŞİD'in 'savaş bakanı' Gulmurod Halimov'un Rus Hava Kuvvetleri'nin Suriye'nin Deyr ez Zor kentinin yakınındaki teröristlerin komuta merkezine gerçekleştirdiği hav
Erdoğan, "Arakan'da yaşanan insani dramın son bulması için çok taraflı bir diplomasi yürütüyoruz. Konuyla ilgili olarak 20'yi aşkın liderle telefon görüşmesi gerçekleştirdim." dedi