Geçtiğimiz günlerde aktif siyasette yer almayacağını açıklayan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İslam Kalkınma Bankası'nın Başkanlık Danışma Kurulu'nda görev yapacak
Ukrayna'da Rusya yanlısı ayrılıkçı güçlere karşı çok sayıda Gürcü savaşçı Ukrayna saflarında bulunurken, savaşçılar Rusya'ya meydan okuyarak intikam yemini ediyor.
Dün paralel çete yandaşı yayın organlarında yer alan ve “Küçükçekmece Atakent’teki Kız İmam-Hatip Lisesi’nde öğrenciler ile velilerin karıştığı, silah ve bıçağın kullanıldı
Yeni yasaya göre kayıp kaçağa itiraz edenlerin aldıkları iadeler ve mahkeme masrafları da faturalara yansıtılacak.
İran Petrol Bakanı Bican Zengene, OPEC üyeleri dışındaki petrol üreticilerine üretimi kısın çağrı yaptı. Zengene, 'Üreticiler arasında 'iyi bir işbirliği' yok" dedi.
Sendikalarla İstanbul Valiliği arasında Taksim Meydanı ve 1 Mayıs tartışması erken başladı. Vali, meydanda kutlama yapılmayacağını, sendikalar ise kutlama yapılacağını savunuyor
Anayasa Mahkemesi eski Başkanı Haşim Kılıç, MHP'den aday adayı olacağı yönündeki haberlerin doğru olmadığını açıkladı.
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan çözüm süreci için oluşturulacak izleme heyetinin 5-6 kişiden oluşacağını açıkladı. Bazı isimlerin belirlendiğini söyleyen Akdoğan, bununla i
Suriye ordusuna ait hava savunma sistemlerinin, Lazkiye'nin kuzey kırsalında bir uçağı düşürdüğü iddia ediliyor.
Irak Dışişleri Bakanlığı, Ezher Şeyhi’nin hükümet güçlerine destek veren Şii milisleri eleştiren açıklamaları üzerine Mısır’ın Bağdat Büyükelçisi’ni çağırarak nota verdi.
Dünya Müslüman Alimler Birliği, Yemenlileri Cumhurbaşkanı Abdurabbu Mansur Hadi'nin etrafında toplanmaya çağırdı.
Irak Dışişleri Bakanlığı, Ezher Şeyhi’nin hükümet güçlerine destek veren Şii milisleri eleştiren açıklamaları üzerine Mısır’ın Bağdat Büyükelçisi’ni çağırarak nota verdi.
Nevruz kutlamalarında Öcalan’ın mesajının silahsızlanma çağrısı değil, genişletilmiş bir niyet beyanı olacağı belirtildi.
HDP Grup toplantısında kısa bir açıklama yapan Selahattin Demirtaş, Erdoğan'ı başkan yaptırmayacaklarını savundu
İngiliz hükümeti, Müslüman Kardeşler ile ilgili hazırlanan raporun açıklanmasını erteledi. Raporun, üzerinde çalışılan aşırılıkla mücadele stratejisiyle birlikte açıklanacağı