Amasya merkezli 13 ildeki soruşturma kapsamında FETÖ/PDY'nin "Amasya askeri mahrem imam sorumlusu" ile "askeriyeden sorumlu 3 mahrem imamı", çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
NATO, tatbikattaki skandalla ilgili olarak bir teknisyen ve subayın ordudan atıldığını açıklamıştı.
Eski TBMM Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa’da FET֒den tutuklu bulunan 81 yaşındaki Mustafa Türk'le ilgili kendisine, "Arınç’ın vicdanı kendisini çok iyi tanıd
NATO'dan Türkiye açıklaması geldi
ABD Hava Kuvvetleri Müsteşar Yardımcısı Heidi Grant, Rusya'dan S-400 füze savunma sistemleri satın alması halinde Türkiye'nin NATO teknolojilerine erişiminin kısıtlanacağını söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu. Erdoğan, Norveç'teki NATO tatbikatında Atatürk ile kendisinin fotoğrafının hedef tahtası yapılm
Güvenlik güçlerine taciz ateşi açan teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda 3 BTÖ mensubu etkisiz hale getirildi
Pentagon Sözcüsü White, Türkiye’nin Pentagon yetkililerinin PKK/PYD-DEAŞ anlaşmasına "saygı duyduklarını" ifade etmelerine yönelik açıklamasına ilişkin tarafları siyasi bir çözüm i
Elektrikli motor teknolojisine yaptığı yatırımlarla bilinen ABD merkezli Tesla motors otomotiv şirketinin sahibi Elon Musk, şirketin piyasaya sürmeye hazırlandığı iki yeni aracı 'Elektrik
Sonuçta Hariri hükümetini kurdu ve 18 Aralık 2016’da başbakanlık koltuğuna oturdu. Ama aradan bir yıl bile geçmeden hayatının tehlikede olduğunu, babasına karşı düzenlendiği gibi ken
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya, Kuveyt ve Katar ziyaretlerinin ardından gazetecilere önemli açıklamalar yaptı.
Silopi'de terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, bahçede gömülü Silopi Belediyesine ait torbalarda silah ve mühimmat bulundu.
Pentagon sözcüsü White, PKK-IŞİD arasındaki anlaşmaya ilişkin, 'Tüm bunlarla ilgili olarak tarafları siyasi çözümler aramaları konusunda teşvik etmeye devam ediyoruz. Biz SDG (PKK/PYD)
Hamas, 2016'da Tunus'ta öldürülen İzzeddin el-Kassam Tugayları Üyesi Muhammed Zevvari'ye düzenlenen suikastın, İsrail gizli servisi Mossad tarafından yapıldığını açıkladı.
Kremlin Sözcüsü Peskov, Cumhurbaşkan Erdoğan, Putin ve Ruhani arasında gerçekleşecek Soçi'deki zirvenin 'Suriye Halkları Kongresi'nden bağımsız olacağını belirtti.