Türkiye ile İran emniyet teşkilatları arasında terör örgütleri, uyuşturucu ve kaçak göçle mücadelenin yanı sıra sınırlardaki güvenliğin sağlanmasında iş birliğine yönelik mutab
ABD Senatosu Dış İlişkiler Komitesi, ABD'nin BAE'ye sattığı silahların Libya'da Hafter'e bağlı güçlerin elinde çıkması konusunda soruşturma istedi.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a partili cumhurbaşkanlığı ile ilgili referandum çağrısı yaptı.
Almanya'nın başkenti Berlin'de 15 yıllık planlama sürecinin ardından inşaatına 2006'da başlanan ve milyarlarca Euro'ya mal olan Brandenburg Havalimanı, ilan edilen açılış tarihinin üzer
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında 28'i muvazzaf 42 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkartıldı.
Ahmet TaÅŸgetiren- Karar
Ürdünlü milletvekili Huda el-Atum, Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) girmesine izin verilmediğini ve bunun, üst düzey talimatlar doğrultusunda yapıldığını söyledi.
Son 4 yıldır İstanbul Metro A.Ş. Genel Müdürlüğü görevini yürüten Kasım Kutlu, yaptığı yazılı bir açıklamayla görevinden istifa ettiğini duyurdu.
AK Parti'de yıllardır ekonomi yönetiminde üst düzey görevlerde bulunan eski bakan Ali Babacan, yeni parti hazırlıklarını sürdürüyor.
ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore Kim ile Kuzey ve Güney Kore arasında bulunan 'silahsızlandırılmış bölge'de buluştu. Trump sınırın Kuzey Kore tarafına geçerek bu ülke toprakların
Nisan ayı sonunda İdlib'in üzerine yürüyen Rusya destekli Suriye birlikleri ilk günlerde elde ettikleri başarıdan sonra muhalif güçler tarafından önce durduruldu, ardından elde ettikleri
Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonunun (SMDK) eski Başkanı ve Türkmen siyasetçi Abdurrahman Mustafa, Suriye Geçici Hükümeti Başkanlığına seçildi.
Dünyanın günlerce konuştuğu krizde sıcak gelişmeler yaşandı. ABD Başkanı Trump, Japonya'da düzenlenen G-20 zirvesinde Çin Devlet Başkanı Şi Jinping ile görüştü. Görüşme sonrası
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP ve İYİP yöneticileriyle Zeytinburnu Çırpıcı Sosyal Tesisleri'nde öğle yemeğinde buluştu.
CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, "KONDA Araştırma Şirketi'nin yapmış olduğu anket çalışmasına göre Ekrem İmamoğlu, Ordu Valisi'nin uyguladığı VIP yasağı nedeniyle yüzde 4 o