Iğdır eski milletvekili Sinan Oğan, MHP'den ihraç edildi. İhraç kararının duyurulması sonrasında Al Jazeera'ye konuşan Oğan, MHP'nin yönetim sorunu olduğu görüşünde. "Taban genç, en
Terör örgütü PKK'nın son dönemde artan saldırıları, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde vatandaşların ibadet özgürlüğünü de engelliyor.
DHKP-C'li teröristlerin şehit ettiği Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın babası Hakkı Kiraz, teröre ve terörü arkasına alanlara unutamayacakları sözler söyledi.
Libya'dan İtalya'ya kaçak göçmen taşıyan bir tekne Akdeniz'de battı. Yaklaşık 200 göçmenin hayatını kaybettiği düşünülüyor.
Libya'dan İtalya'ya kaçak göçmen taşıyan bir tekne Akdeniz'de battı. Yaklaşık 200 göçmenin hayatını kaybettiği düşünülüyor.
Nazı altınları efsanesi gerçek çıktı, Polonya altınlara el koydu. Polonyalı yetkililer, zırhlı bir tren vagonunda yüklü, Nazi altınlarının bulunduğu haberini onaylarken, altıtınlar�
İhalesi yapılan ve 2016 yılının Nisan ayında kullanıma sunulması beklenen yüksek hızlı mobil iletişim teknolojisi 4.5G ile merak edilen 10 soruyu yanıtlıyoruz.
Galler'de bir kumsalda fosilleri bulunan antik dinozor türünün, T-rex'in en eski akrabası olduğu tahmin ediliyor. T-rex'in minyatür versiyonu, sadece 50 cm uzunluğundaydı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun geçici Bakanlar Kurulunu kurmak üzere teklif götürdüğü 11 isimden şu ana kadar sadece MHP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş bu görevi kabul ettiğini açıkl
Vatan gazetesinden Murat Çelik, bugünkü köşe yazısında MHP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş'e teklif gitmeden önce telefonda görüştüğünü, devletin sahipsiz kaldığını ifade etti�
Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Doç. Dr. Hakan Çoksüer, kola tüketiminin erkeklerde kısırlığa neden olduğunu açıkladı.
Sümeyye Erdoğan’a iftirada bulunan kişi akıl hastası çıktı…Cemaat-CHP ortaklığıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan’a çirkin bir iftirada bulunan “Lazika İslam Em
Başbakan Davutoğlu'nun korucularla yaptığı görüşmede korucu sayısının arttırılması için çalışmalara başlanacağı sözünü verdiği belirtiliyor
Mısır’ın eski müftüsü Ali Cuma “Rabia” işaretinin “necis” ve “masonik” bir işaret olduğunu iddia etti.
Suriye Türkmen Meclisi Başkanı Mustafa, Rakka'nın Tel Abyad ilçesine ÖSO bayrağının asılması PYD'nin dünyaya şirin görünmek için tasarladığı bir oyun olduğunu söyledi.