Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Rize'deki il başkanlığı kongresinde S-400'le ilgili önemli bir açıklama yaptı.
Riyad yönetimi, Almanya Dışişleri Bakanı Gabriel'in açıklamalarının ardından Berlin Büyükelçisini 'istişare' amaçlı geri çağırdığını duyurdu. Almanya ise Riyad Büyükelçisine
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, "(NATO skandalı) Yetkililerim Norveçli yetkililerde temas halinde. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı, o personelin görevden alındığı bana iletildi.
Güvenlik güçlerine taciz ateşi açan teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda 3 BTÖ mensubu etkisiz hale getirildi
Pentagon Sözcüsü White, Türkiye’nin Pentagon yetkililerinin PKK/PYD-DEAŞ anlaşmasına "saygı duyduklarını" ifade etmelerine yönelik açıklamasına ilişkin tarafları siyasi bir çözüm i
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e milletin sonsuz hürmet duyduğu sıklıkla ifade ediliyor. Peki, Atatürk milletine sonsuz bir hürmet duyar mıydı? Benim bu milletle en küçük bir sorunum, hiçbir
Global insan kaynakları ve organizasyonel danışmanlık şirketi Korn Ferry Hay Group’un her yıl gerçekleştirdiği “Ücret ve Yan Haklar” araştırmasının sonuçlarına göre, 2018 için öz
ABD Dışişleri Bakanlığı, özellikle tatil dönemlerinde terör saldırılarının artmasını gerekçe göstererek Amerikan vatandaşlarını Avrupa seyahatleri konusunda uyardı.
Beş sinema filminin Azerbaycanlı izleyicilerle buluşacağı Türk Filmleri Haftası, yönetmen Caner Erzincan'ın "Yeni Dünya" filminin gösterimi ile başladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya, Kuveyt ve Katar ziyaretlerinin ardından gazetecilere önemli açıklamalar yaptı.
İngiliz Daily Mail gazetesi, Kraliyet ailesine yakın bir kaynağa dayandırdığı haberinde, Kral Selman'ın gelecek hafta görevi devredeceğini öne sürdü.
TBMM Genel Kurulunda "Torba tasarı" olarak bilinen tasarının engelliler için ÖTV muafiyetini düzenleyen maddesine ilişkin verilen önerge kabul edildi.
Silopi'de terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, bahçede gömülü Silopi Belediyesine ait torbalarda silah ve mühimmat bulundu.
Kars'ta, FETÖ/PDY darbe girişimine karıştıkları öne sürülen eski binbaşı Akanoğlu ve eski üsteğmen Özcan "anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçundan müebbet, yüzbaşı
Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk, bugün köşesinde iktidara yakınlaşmak için şekilden şekile giren siyasetçi ve bürokratları yazdı.