Pakistan Hava Kuvvetlerine (PAF) ait eğitim uçağı, başkent İslamabad yakınlarında evlerin arasına düştü. Meydana gelen kaza sonucu 5'i askeri personel 17 kişi hayatını kaybetti.
Sözcü gazetesinde "Kılıçdaroğlu ne dedi, onlar ne yapıyor" başlığıyla yayımlanan haberde, Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un ardından CHP'li dört belediye başkanının daha ya
Kenan Alpay- Yeni Akit
Abdullah Yıldız- Yeni Akit
İsmail Kılıçarslan- Yeni Şafak
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, resmi rakamlara göre 547 bin Suriyelilinin yaşadığı İstanbul'da son dönemlerde yaşanan il dışına gönderme uygulaması hakkın
Türk demokrasisi parti kapatma ve siyasi yasaklarla onlarca yılını kaybetmiş, siyaset mekanizması politik müdahalelere açık bir hale gelmiştir. Bugün ise terör ile bağlantının açık bi
31 Mart yerel seçimleri ile 23 Haziran İstanbul seçimleri sonrası yaşanan yenilgi gerekçesiyle ciddi bir değişime gidileceği belirtiliyor.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin çok ağır bir ekonomik bunalımdan geçtiğini, bu yüzden erken seçim çağrısı yapmayacaklarını belirtti.
AK Parti’de geçtiğimiz cuma günü yapılan il başkanları toplantısında, teşkilatlara Türkiye'deki Suriyeliler üzerinde oluşturulmak istenen algı operasyonlarına karşı ödev verildi.
Mardin'in Midyat ve Nusaybin ilçeleri arasındaki ormanlık alanda çıkan yangın saatler sonra kontrol altına alındı. Bölgedeki 9 kırsal mahalleyi de etkisi alan yangında yaklaşık 200 hekta
Şili'de 40 bin litre dizel yakıtın denize döküldüğü bildirildi. Uluslararası çevre örgütü Greenpeace ise hadiseyi 'çevresel kriz' olarak nitelendirerek, yıkıcı sonuçlara yol açabile
FETÖ soruşturması kapsamında Kara Kuvvetleri Komutanlığı personeli 41 astsubay hakkında gözaltı kararı verildiği, 16 şüphelinin yakalandığı bildirildi.
The New York Times (NYT), Rusya ve İran konularında ABD Başkanı Donald Trump ile ters düşen Ulusal İstihbarat Direktörü Dan Coats'un görevinden gitmesinin beklendiğini duyurdu.
Myanmar yönetimi temsilcileriyle Bangladeş'e sığınan Arakanlı Müslümanlar arasında yapılan görüşmelerde, vatandaşlık haklarının sağlanması konusunda anlaşma sağlanamadığı bildi