Suriye-Türkiye sınırındaki Babu's Selame sınır kapısının kontrolü, askeri muhalif grup Şam Cephesi'nden sivil idareye devredildi.
Yemen'deki İdari Yönetimler Bakanı Abdurrakib Feth, Husilerin Taiz'e gitmekte olan 10 tır dolusu yardımı gasp ettiklerini açıkladı.
Emniyet Genel Müdürlüğünce hazırlanan infografikte, ortalama hız seviyesi yüzde 5 oranında düşürüldüğünde ölümcül kaza riskinin de yüzde 30 azaldığı vurgulandı.
ABD-Türkiye arasındaki krizin tarihi evrelerini anlatan Yrd. Doç. Dr. Mücahit Gültekin, 'Bölüneceksek adam gibi bölünelim' diyerek, 'Bu ülkeyi/bölgeyi Amerikancılar ve Antiemperyalistler o
Bangladeş Maliye Bakanı Muhith, Arakanlı Müslümanlar için 'güvenli bölge' oluşturulması talebinde bulundu.
Kanun Hükmünde Kararname ile Türkiye'deki üniversitelerden ihraç edilen "Barış için akademisyenler bildirisi" adlı hain oluşuma imza atan isimlerden bazıları Berlin'deki Alice Salomon Üni
Eski Google mühendisi Anthony Lewandowski, yapay zekaya dayalı bir "tanrı" geliştirilebilmek amacıyla "Way of Future" (Geleceğin Yolu) isimli bir dini hareket kurdu.
Hollanda Kültürlerarası İnsan Hakları Merkezi Müdürü Prof. Dr. Tom Zwart, Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne (AB) ayrı bir değer katacağını ve Türkiye'nin olmadığı bir AB'nin eksik kalac
Vize yasağının kalıcı olacağını sanmıyorum. Ama açıktır ki Türkiye- ABD ilişkileri tarihinin en zor dönemini yaşıyor. Bu noktaya gelinmesinde Türkiye’nin ilişkileri yönetme tarzı
ODTÜ Uluslararası İlişkiler bölümünden Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Ankara ve Washington ile arasındaki gerilimin giderek artacağını belirtti.
Muğla'nın Seydikemer ilçesinde düzenlenen operasyonda, PKK'lı teröristleri deniz yoluyla getirdikleri belirlenen Suriye uyruklu 3 gemi personeli ile 1 terörist, gözaltına alındı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konseyi’nin 6. toplantısı vesilesiyle resmî ziyaretini gerçekleştirmek üzere Ukrayna’nın başkenti Kiev’e geldi. Erdoğa
Okuduğu üniversiteyi terk etmiş, dünya kitabını kapatmış, ununu elemiş ve eleğini asmış. “Hiçbir şey ruhun ağrısı kadar can acıtıcı değil” diyor, “yollar madem ölüme çıkıy
Suriye'nin Türkiye sınırındaki İdlib'in Maret Numan ilçesindeki pazar yerine düzenlenen hava saldırısında ilk belirlemelere göre 12 sivil öldü, 15 sivil de yaralandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan "En doğudan Akdeniz'e oluşturulmak istenen bir terör koridorunu biz bozmak mecburiyetindeyiz. Eğer biz buna müsaade edersek yeni bir Kobani yaşarız. Biz yeni bir Kobani