Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde yapılan operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
Diyarbakır Dicle'de terör örgütü PKK mensuplarının etkisiz hale getirilmesi için 3 köy ile 1 mezrada saat 05.00'dan itibaren sokağa çıkma yasağı başladı.
Lübnan emniyeti, Akkar şehrinde bulunan muhacir kampındaki 350 Suriyeli aileden kampı 10 gün içinde boşaltmalarını istedi.
15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FET֒cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen’in “Hizmet için gerekirse ölün” fetvası verdiği anlaşıldı.
Türkiye geneline yayılması planlanan TEDES'in İstanbul'da kurulması için çalışma başlatıldı. Buna göre, E-5 karayolu ve bir çok noktada 'kara kule' olarak bilinen sabit kuleler hız limi
Odessa valiliği yapan sonrasında ise Ukrayna yönetimiyle anlaşamayan Mihail Şaakaşvili sonraki amacının siyasi oluşum kurmak olduğunu belirtti.
Hindistan Başbakanı Narendran Modi’nin dün başlayan Japonya ziyareti sırasında ortak rakipleri olan Çin’e karşı beraber eylem planı yapıldı. Hindistan Japonya’dan nükleer ve savunma te
Çin
SBU Ulusal Güvenliği Savunma Bölümü Başkanı Anatoliy Dublik, yaptığı basın açıklamasında, Rusya’nın Ukrayna’nın başkenti Kiev’de sokak gösterilerini örgütlemeye ve bunları kend
Dink cinayeti duruşmasında dönemin İstanbul Emniyet Müdürü Cerrah ile Emniyet İstihbarat Dairesi'nin eski başkanı Yılmazer arasında tartışma çıktı.
ABD Başkanı Trump'ın seçimler öncesinde Türkiye'ye dönük ifadeleri dikkatleri çekerken, İstanbul'a özel bir hayranlık beslediği ortaya çıktı. Trump'ın 2008 yılında yapmış olduğu
Eş Genel Başkanları ve milletvekilleri tutuklanan HDP'nin Meclis Grup Danışmalarından 6 tanesi için gözaltı kararı alındığı öğrenildi.
Türkiye'nin terörle mücadelesine engel olmak için her yolu deneyen Almanya'dan, terör destekçisi HDP'lilere bir destek daha.
ABD'nin yeni başkanının Donald Trump olacağının kesinleşmesinin ardından, Trump'ın söylemlerini benimseyen ülkedeki aşırı sağcı ve ırkçı bazı gruplarda da kıpırdanmalar başladı
Gezi olaylarından beri Türkiye'yi, Erdoğan'ı kapağından düşürmeyen Alman Der Spiegel için yeni malzeme Amerikalılar ve Trump oldu.