İşgal polisi, olası yeni saldırıları önlemek amacıyla duraklara beton bloklar yerleştirecek.
Ermenek'te ocakta mahsur kalan 18 işçiyi arama-kurtarma çalışmalarının 10'uncu gününde acı haber geldi. Akşam saatlerinde 2 işçinin cesedi ocaktan çıkarıldı. Çalışmalara nezaret ed
Rusya'da Stalin’in politikaları yüzünden hayatını kaybeden ya da zulme uğrayan milyonlar anıldı. Eski Sovyet ülkelerinin birçoğunda 26 Ekim tarihini içine alan haftada Stalin'in yüzünde
Hamas, Filistin halkını Kudüs kenti ve Mescid-i Aksa’nın kurtuluşu için harekete geçmeye çağırdı.
Ermenek'te su basması sonucu göçük meydana gelen madende yerin altında kalan 18 madenciden 2'sinin cansız bedenlerine ulaşıldı.
Trabzon'da halk çözüm sürecine destek verse de son bir ayda yaşanan şiddet olaylarından çok rahatsız. "Müzakere devam etsin" diyen de var, "silahlı mücadeleye devam" diyen de.
İsviçreli bilim insanları, bakterilerin neden olduğu enfeksiyonları tedavi etmek için antibiyotiklere alternatif olarak kullanılacak yeni bir madde geliştirdi.
Hrant Dink'in ölümünde ihmali olduğu gerekçesiyle dönemin İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah ile eski İstihbarat Şube Müdürü Ahmet İlhan Güler 'şüpheli' olarak savcılığa �
Avrupa Birliği, Doğu Kudüs'e yahudi işgalci yerleşimciler için 500 yeni konut inşaatı başlatma kararı alan İsrail'e kararını geri alması çağrısında bulundu.
7 Haziran günü İsrail askerleri tarihi şehre Kudüs’e girdi. Şehir sokak savaşları ile savunulmaya çalışıldıysa da birkaç saat içinde İsrail askerleri Ağlama Duvarının önüne geldi
Sosyal medyada bazı konuların nasıl yayıldığını ve neden popüler olduğunu izleyen BBC programı #BBCtrending(*) "Rehana" adıyla fotoğrafları dünyanın dört bir yanında binlerce kişi
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak Dışişleri Bakanı Caferi ile birlikte ortak basın toplantısı düzenledi.
Geçtiğimiz Nisan ayında kaybolan ve 1 gün sonra komşu evin havuzunda ölü bulunan minik Pamir için açılan davada savcı, Pamir'in annesi için 6 yıla kadar hapis cezası istedi.
35 yıl Gülen Cemaati'ne hizmet eden ve 17 Aralık sürecinde cemaatle yollarını ayıran Hüseyin Gülerce'nin açıklamalarına Fethullah Gülen'den ağır yanıt geldi.
HDP Eşbaşkanı Demirtaş, çözüm sürecinin Öcalan ya da hükümet 'bitti' demedikçe devam edeceğini söyledi. Demirtaş, İmralı'ya gitme başvurusuna hükümetten hızlı bir cevap bekledikl