Tunus eski Cumhurbaşkanı Merzuki, Türkiye'nin "itaatkarlık" rolünü aşıp rol model olduğu için terörün hedefinde olduğunu söyledi.
Suriyeli muhalif kaynakların iddiasına göre; Türkiye, YPG ile mücadele kapsamında Suriyeli direnişçileri Halep'in kuzeyine geçirdi.
Ankara'daki 'terör saldırısı'nın ardından BM'nin daimi 5 üyesinin büyükelçileri Dışişleri Bakanlığı'na çağırıldı.
Filistinlilere ait bazı sanayi ve zirai tesisleri Yahudi yerleşimcilere yer açmak için bu sabah İsrail askerlerince yıkılmaya başlandı
Danimarka'da mücevher yasası adı altında mültecilere uygulanan değerli eşyaların satışına onay veren yasanın uygulanmadığı açıklandı
Onaltı ülkenin dışişleri bakanları ve uluslararası örgütlerin temsilcileri geçen hafta Münih'te bir masanın etrafına oturdu.
Yunanistan BaşbakanıÇipras, “Türkiye üzerinden gelen mültecilerin azaltılması ve mültecilerin Türkiye’den Avrupa’ya yerleştirilmesi sürecinde gerekli kararların alınması noktasında
Alman federal hükümeti, gelecek mültecilere üst sınır düşünmüyor, bu yıl gelecek mülteci sayısının 500 bini bulması tahmin ediliyor.
Financial Times gazetesi manşetinde "Batı, Suriye savaşında Moskova'yı mültecileri silah olarak kullanmakla suçluyor" diyor.
Türkmen yöneticilerin Cumhurbaşkanı Gurbanguli Berdimuhamedov'un önünde saygıyla eğilip diz çökme görüntüleri, sosyal medyada yüz binlerce kez izlendi ve ağır yorumlar yapıldı
Çinli sanatçı ve aktivist Ai Weiwei, Berlin'de Schausspielhaus Konser Salonu'nun sütunlarını Yunanistan'da mültecilerin bıraktığı can yelekleriyle donattı.
Mısır yönetimi, öğrencilerin, hastaların, ikamet izni bulunanların ve yabancı pasaport sahiplerinin Gazze'ye geçişi için Refah Sınır Kapısı'nı bugünden itibaren iki gün süreyle "çi
Bir an için, Avrupa Komisyonu üyelerinden ikisinin bir gün arayla yaptıkları şu açıklamaları düşünün.
Yunanistan'da yaklaşık 10 bin çiftçi, gelir vergisi ve emekli maaşında kendilerine öngörülen değişiklikleri protesto etmek için Atina'da parlamento binası önünde eylem yaptı.
Çek Cumhuriyeti Devlet Başkanı, devam eden mülteci krizi ile ilgili tek çözümün 'onları sınırdışı etmek' olduğunu söyledi