Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajını verdiği terörle mücadelede yeni stratejinin ayrıntıları belli oldu. Yeni stratejinin 5 maddelik olduğu belirtiliyor.
Irak'ın başkenti Bağdat'ın kuzeyindeki El Şaab semtinde Şii'lere ait taziye çadırına intihar saldırısı düzenledi. 34 kişi öldü, 35 kişi yaralandı. Saldırıyı IŞİD üstlendi.
Ukrayna'da Rusya yanlısı milislere karşı silahlı mücadele yürüten "Azov" adlı aşırı milliyetçi grup siyasi parti kurdu.
Terörle mücadelede son dakika haberi geldi... TSK'dan yapılan açıklamada 6-13 Ekim tarihleri arasında 66 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
Yunanistan’da, mali krizle mücadele temelinde uygulanan reformlar çerçevesinde 6 yıl içinde devlet memurlarının sayısının yüzde 18 azaltıldığı belirtildi.
Körfez İşbirliği Konseyi, Gülen örgütünü terör örgütü olarak niteleyerek, Türkiye'nin örgütle mücadelesini desteklediğini bildirdi.
Orgeneral Hulusi Akar Van'da yaptığı açıklamada, "Sınırlarımız bizim namusumuzdur. Yabancılara geçiş yok. Her türlü riski yok edeceğiz. Son terörist yok edilene kadar mücadele edeceğ
Irak'ın en büyük ikinci kentini DAEŞ'den kurtarmak için geri sayım sürerken, Erbil yakınlarındaki Hazer Çadır Kampı'nda hummalı bir hazırlık sürüyor. Kampa ait fotoğraflarda dikkat �
FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında, Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sabah saatlerinde operasyon başlatıldı.
Irak'ta İbadi hükümetinin Başika ile ilgili açıklamarına Kürdistan İslami Toplum Partisi sözcüsü Hemed tepki gösterdi. Komela sözcüsü Hemed yaptığı açıklamada "DAEŞ ile mücadele
Suriye halkı bir yandan Beşşar El Esed liderliğindeki rejime ve müttefiklerine karşı özgürlük savaşı verirken diğer yandan da DAEŞ ve türevlerinin terörüyle ve aşırılıklarıyla m�
23. Dünya Enerji Kongresi'nde konuşan Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro Moros, "15 Temmuz'da burada insanların demokrasiye nasıl sahip çıktığını gördük. Venezuela da bunu yaşadı.
Hamas, Batı Şeria direnişçilerine, İsrail ile mücadelede yeni bir döneme hazırlanma çağrısında bulundu.
İktidara gelir gelmez uyuşturucu ile mücadele etmek adına çetelere karşı kanlı bir savaş başlatan Filipinler Devlet Başkanı Duterte'nin vur emri sonrası ülkede ölü sayısı 3700'ü bul
2014'ten bu yana DAEŞ'in işgal ettiği Musul, dış güçlerin mücadele alanına dönüştü. Bölgede uzun yıllardır varlığını sürdüren ABD, Türk askerinden 'rahatsızlık' duyduğunu bel