Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ege'de, Akdeniz'de ve Kıbrıs'ta provokasyonların bedelinin ağır olacağını söyledi.
New York borsası, haftanın son işlem gününde Amerikan federal hükümetinin bütçe krizi nedeniyle gece yarısı kısmen kapanacağı endişeleriyle sert değer kaybetti.
Halk TV ekranlarında yayınlanan Halk Arenası programına Metin Akpınar ve Müjdat Gezen konuk oldu. gazeteci Uğur Dündar'ın sunduğu programa Metin Akpınar'ın sözleri damga vurdu.
''Her şeyin göze hitap ettiği, 'görünmek var olmaktır' mottosunun hâkimiyeti altındaki bir dünyada, kulağımızı hakikate nasıl vereceğiz? Bu dert, kitaptaki yazıların kalkış noktası
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Fırat'ın doğusuna operasyona ilişkin yaptığı açıklamada, 'Biraz erteleyebiliriz fakat bu bizim ileride başlatacağımız operasyonlardan vazgeçeceğimiz a
Zilsiz okul uygulamasından sonra şimdi de gözetmensiz sınav uygulaması başladı. Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki Hamza Taş İmam Hatip Ortaokulunda il
Bu günkü sohbetimize bir hatırlatma yaparak başlamak istiyorum: Vatan aşkı “fıtrî” değildir! İnsanlar hayata doğdukları topraklara aşık olarak doğmazlar. Aslına bakarsanız, ananı
CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, yerel seçimi en az yüzde 52 oyla kazanacağını ifade etti.
Ticaret Bakanı Pekcan, 'İran ile ticari ve ekonomik bağların daha da güçleneceğine ve yeni boyutlar kazanacağına inanıyoruz.' dedi.
ABD Başkanı Donald Trump'ın Senato'dan geçen geçici bütçe tasarısını Meksika duvarı için finansman içermediği için imzalamayacağı bildirildi. Beyaz Saray ve Kongre, bütçe konusunda
ABD Başkanı Donald Trump, Savunma Bakanı James Mattis'in şubat ayı sonunda görevinden ayrılarak emekli olacağını açıkladı.
HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, ABD'nin Suriye'den çekilme kararıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Türkiye ve Rusya'nın da bölgeden çekilmesi lazım" dedi.
Interpol Genel Sekreteri Jürgen Stock, DAEŞ ile bağlantılı olduğu öne sürülen kişilerin kısa sürede serbest kalacağını ve bu durumun ikinci bir DAEŞ dalgasını ortaya çıkarabileceğ
Almanya, ABD'nin Suriye'den çekilme kararının IŞİD'e karşı verilen mücadeleyi ve bölgesel başarıları tehlikeye atacağını söyledi.
İsrail Başbakanı Netanyahu, 'Suriye'deki İran varlığına karşı son derece saldırganca davranacağız.' dedi.