İki olay sebebiyle şehir ıssız hale gelirdi; biri sokağa çıkma yasağı sebebiyle herkesin evinde kaldığı nüfus sayımı günü, diğeri ise erkeklerin bayram namazı kılmak üzere camiler
Almanyada Sosyal Demokrat Partinin (SPD) lideri ve Avrupa Parlamentosu eski başkanı Martin Schulz, Avrupa Birliğini Türkiye, Rusya ve ABD'ye tepki göstermeye davet etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önümüzdeki aylarda İran'da temaslarda bulunacağı öğrenildi.
Katar krizine ilişkin konuşan üst düzey bir Birleşik Arap Emirlikleri yetkilisi, taleplerin kabul edilmemesinin "yolların ayrılması" olacağını söyledi.
Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, petshoplarda hayvan satışının yasaklanacağını söyledi
Brexit ile birlikte İngiltere'de yaşayan 3 milyon Avrupa vatandaşının akıbetinin ne olacağı henüz kesinleşmemişken İngiltere Başbakanı Theresa Mayden açıklama geldi.
ABD'de yayın yapan gazetede, Türkiye'nin ŞİÖ'ye üye olmasıyla Avrupa Birliği'nin bölgedeki etkinliğinin azalacağı belirtildi.
Danimarka'nın ABD'den gelen talep üzerine Afganistan'a 55 asker gönderme kararını askıya aldığı ve NATO'nun konuyla ilgili kararına göre adım atacağı bildirildi.
Milli Savunma Bakanı Işık, "Terör örgütünü, bu bölgede artık eylem yapamaz hale getirip, Türkiye için tehdit olma konumundan çıkaracağız." dedi.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Muhtemelen İdlib bölgesinde ağırlıklı olarak bizler ve Ruslar, Şam etrafında ağırlıklı olarak Rusya-İran, güneyde Deraa bölgesinde Ürd
Eski Danıştay Hakimi İbrahim Arslanın çözülen ByLock mesajları, FETÖnün Türkiyenin uluslararası mahkemelerde terörist devlet sayılması ve Cumhurbaşkanı Erdoğanın yargıl
Zaten Yemende Husiler üzerinden S. Arabistanı vuran İran, İsraile tehditler yağdırırken Müslüman ülkeleri işgal planları yapmaktadır. İrandan Suriyeye atılan balistik füzele
Reuters haber ajansı, NATO jetinin Rus bakanın uçağına gereğinden fazla yaklaştığını duyurdu.
Hürriyet Yazarı Abdulkadir Selvi, muhalifler için bugünkü köşesinde 'Artık yeni partinin kurulup kurulmaması değil, ne zaman kurulacağı tartışılıyor' diye yazdı.
Eski Meclis Başkanı Arınç, Ankara'da açacağı ofiste arabuluculuk yapmaya başlayacağını açıkladı.