Bildiriye imza atanlardan birisinin de eski 2. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız'ın kızı New York Üniversitesi'nde Yrd. Doç. Dr. Olarak görev yapan Aslı Iğsız olduğu ortaya çıktı.
Yıldırım Bayezid Han dönemi olan 14. asırdan bu yana Makedonya'nın doğusunda yaşayan Yörük Türkleri geleneklerinden kopmamışlar.
Sümeyye Gannuşi'ye göre Tunus'ta devrimin başarılı olmasının temel nedeni siyasi aktörlerin kutuplaşma yerine, pragmatik akılcılığı önde tutması ve uzlaşmada istekli olmalarıydı
Rusya, Türkiye'ye karşı uyguladığı yaptırımlara yönelik yeni bir tasarı yayınladı.
Petrol fiyatlarındaki düşüş nedeniyle mali sıkıntı yaşayan Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY), IŞİD’le mücadele için ABD'den daha fazla mali yardım talep etti.
Beşşar Esed'ın halkına karşı yürüttüğü savaşa katılan milislere aylık 2 bin dolar ücret ödediği bildirildi.
Esed güçlerinin, insanlık dışı uygulamaları devam ediyor. Esed ordusu Muadimiye'de uyguladığı abluka ile Madaya'ya benzer bir insanlık dramı yaşanma riskini artırıyor.
Pakistan Başbakanı'nın Dış İlişkiler Danışmanı Sertaç Aziz, ABD Başkanı Barack Obama'nın "Pakistan ve Afganistan'da istikrarsızlığın on yıllarca süreceği" sözlerine tepki göster
Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından yaşanan terör saldırısında silahla devleti tehdit edenlere sert tepki gösterdi.
Rus hükümeti, bazı Türk şirketlerinin yaptırım kararlarından muaf tutulmasına yönelik tasarı yayınladı.
Brezilya'nın en büyük limanını barındıran Santos kentinde zehirli kimyasalların tutulduğu bir kargo deposunda patlama meydana geldi
Gaziantep'te DAEŞ üyelerine kargo ile telsiz telefon gönderileceği bilgisine ulaşan polis, operasyon düzenledi
Siteler mahallesindeki durumla ilgili sahada yardım ve insan hakları faaliyetlerinde bulunan "Mazlumder Ankara Şubesi Mülteci Komisyonu Koordinatörü" ve "Ankara Savaş Mağduru Mültecilerle Day
AİHM, ihtiyati tedbiri verebilmesi için elinde yeterli veri bulunmadığına karar verdi
Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde PKK'lı militanlar tarafından düzenlenen saldırıda ilçe sakinleri yaşadıkları korku ve mağduriyeti anlatırken, teröre tepkisini dile getirdi.