Diyarbakır'da büyük bir patlama meydana geldi. Patlamada 3 kişi hayatını kaybederken 12'si polis 45 kişi de yaralandı. Saldırıyla ilgili çok farklı bir detay ortaya çıktı.
Suriye'de ılımlı muhaliflerin çatı yapılanması Özgür Suriye Ordusu bileşenlerinden Nureddin Zengi Hareketi Genel Komutanı Ebu Tevfik, 'Esed ve PKK (PYD) yaklaşık 500 bin kişiyi Halep'e h
Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde, adliyeye şüphelileri götüren bir resmi araca bombalı saldırı düzenlendi. 3 kişi hayatını kaybetti, 13'ü polis 45 kişi yaralandı.
Londra Belediye Başkanı Han, Müslümanların ABD'ye alınmaması gerektiğini savunan Trump'a tepki gösterdi
PYD Eş Başkanı Salih Müslim'in ağabeyi Prof. Dr. Mustafa Müslim 'Büyük devletler Kürtleri yine yüzüstü bırakacaklar' dedi.
Mardin‘in Midyat ilçesi yakınlarında askeri araca düzenlenen bombalı saldırıda 5 askerin yaralandığı bildirildi.
İran Yargı Erki Başkanı Sadık Amuli Laricani, Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'yi ülkenin dini lideri Ali Hamaney'e muhalefet etmemesi konusunda uyardı.
"Uluslararası toplumun, PYD üzerinden dizayn etmek istediği Halep'in Kuzeyi'ndeki tuzağı Türkiye gördü." diyen Muhalif General Zahir Sakit, her ne pahasına olursa olsun bu kirli plana Türkiy
ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bir lise yıllığında başörtülü öğrenci için gerçek adı yerine, terör örgütü DAEŞ'in İngilizce kısaltması ''Isis'' kullanıldı. Tepki çeken karalama
Denizli'de PKK/KCK'nın gençlik yapılanmasına yönelik operasyonda 19 kişi gözaltına alındı.
Türkiye ve Somali arasında imzalanan Savunma Sanayi İşbirliği Anlaşması onaylanarak, Resmi Gazete’de yayımlandı
Van’da iki polis, imha etmeye çalıştıkları patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit oldu. Bir polis memuru da yaralandı.
Münih tren garında saat sabaha karşı 5 sularında bıçaklı bir adam tarafından saldırı gerçekleşti.
İngiltere'nin 2003 Irak işgaline dahil olması nedeniyle, savaş sonrası politikaları masaya yatırdığı 'Irak soruşturması' raporu 6 Temmuz'da açıklanacak.
MHP'de kurultay düğümünün çözülmesi için gözler Yargıtay'da. Üstünden geçen 19 yıla rağmen MHP'de kurultay deyince akla "Yaşasın illegalite" sloganları ve patlayan silahlar geliyor.