Tunceli Merkez’de, bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda biri arananlar gri listede yer alan 3 terörist etkisiz hale getirildi.
Erdoğan, kendisini işaret ederek, "İsrail ordusu, yıllardır sivilleri ayrım gözetmeyen birinden ahlak dersi almayacak" diyen Netenyahu'ya çok sert sözlerle seslendi. Erdoğan, "Dünyada İsra
Pakistan'ın Nobel ödüllü eğitim gönüllüsü Malala Yusufzay, 2012 yılında Taliban'ın saldırısına uğradığı Svat Vadisi'ndeki memleketi Mingora'yı ziyaret etti
Metro, alışveriş merkezi, metrobüs durağı, havalimanı... Yürüyen merdivenler artık her yerde. Zaman zaman arızalı olduğu için çalışmayan yürüyen merdivenler yine de kullanılıyor.
TEM otoyolu Mahmutbey mevkisinde çevik kuvvet polislerini taşıyan araç devrildi. Kazada 5 polis yaralandı, durma noktasına gelen trafik normal akışına döndü.
OECD’nin Daha İyi Yaşam Endeksi’ne göre, Türkiye’de çalışanların yüzde 34’ü 50 saatten fazla çalışırken OECD ortalaması yüzde 13. Hayattan memnun olan çalışanlar kategorisinde d
MİT'in Kosova istihbaratıyla ortak düzenlediği operasyonla yakalanan 6 örgüt mensubunun Türkiye'ye getirilmesi sayesinde, örgüte ağır bir darbe daha vurulmuş oldu.
Saldırıda yaralanan 7 kişi hastaneye kaldırıldı
Türkiye'nin Afrin operasyonu sonrası hem Türkiye'de hem de uluslararası kamuoyun bu sorunun cevabını merak ediyor. Yeni hedef Münbiç mi, Kandil mi, Sincar mı yoksa Fırat'ın doğusu mu? Soru
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin ilçe kongresine katılmak üzere Pendik'e gitti. Erdoğan, kongrenin yapılacağı salon önünde kendisini bekleyen kalabalığa hitap etti.
Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis'in "Cehennem yoktur" dediÄŸi iddia edildi. Vatikan'dan iddialara yalanlama geldi.
Tunceli'nin Pülümür ilçesi kırsalında gerçekleştirilen operasyon sırasında çıkan çatışmada 1 uzman çavuş yaralandı; 3 PKK'lı terörist öldürüldü.
Fatih Süleymaniye’de bulunan ve “Vefa Kilise Camii” adıyla da bilinen Molla Gürani Camii, yıllar sonra restore edilecek. İstanbul Vakıflar 1’inci Bölge Müdürü Sarı, 1484’te camiye dön
Esed rejimi ve destekçilerinin hava saldırılarını sürdürdüğü İdlib'de binlerce sivil, saldırıların durdurulması için gösteri yaptı. Gösteriler sırasında Türkiye'nin gözlem nokta
ABD Başkanı Donald Trump'ın, Dışişleri Bakanlığına, Suriye'de ABD öncülüğündeki IŞİD karşıtı uluslararası koalisyonun desteğiyle YPG/PKK'nın kontrol ettiği alanların yeniden in