Akçakale ilçesinde sınıra yakın bazı noktalarda, yasa dışı geçişler ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında hendek kazma çalışmaları başlatıldı.
Avrasya Tüneli Projesi çalışmaları, deniz tabanının altında devam ediyor. Tünelin yüzde 35'i tamamlanırken, Boğazın altında kazılması gereken 2 bin 160 metrelik mesafe kaldı.
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan’ı desteklediği için BBP’den ihraç edilen eski Genel Başkan Yardımcısı Metin Gündoğdu, İstihbarat Daire eski Başkanı Ramazan Akyürek hakkınd
Bingazi2de Hafter yanlılarının 15 Ekim'de silahlı ayaklanma çağrısıyla başlayan çatışmalarda şu ana kadar 69 kişi öldü
Yeni Şafak, IŞİD ve YPG arasındaki çatışmalar bütün şiddetiyle yaşandığı Kobani'ye girdi. Deprem sonrası enkaz ve hayalet şehir görüntüsü veren kentte her beş dakika bir IŞID'in
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Öcalan'ın şartlarında iyileştirme talebiyle ilgili açıklama yaptı.
Ebola korkusu, Batı Afrika sınırları dışına taştı. Karantinada bir hasta taşıyan 4 bin kişilik kruvaziyer gemi hiçbir limana giriş izni alamayınca ABD'ye döndü.
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından, yetimlere destek olan aileleri buluşturmak ve farklı kültürleri bir araya getirerek kaynaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen 6. Uluslararası Çoc
PKK’nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi’nin (YDG-H) eğitim sorumlusu olduğu belirtilen 20 yaşındaki İ.O., Diyarbakır’da polisin düzenlediği operasyonla yakaland
Kobani’de devam eden IŞİD ile Kürt gruplar arasındaki çatışmalar sürüyor. IŞİD’in attığı havan mermileri Türkiye topraklarına düştü.
Hollanda Parlamentosu'ndaki yedi muhalefet partisi, Türkiye'nin Irak ve Suriye'deki cihatçı gruplara silah yardımı konusundaki iddialara ilişkin uluslararası bağımsız bir soruşturma açılm
Müslüman Kardeşler liderlerinden Salah Sultan, 270 gündür açlık grevi yapan oğlu Muhammed’in hayatının tehlikede olduğunu ve başına bir şey geldiği takdirde Mısır yargısının sorum
AKM Başkan Yardımcısı Abak, "Matrakçı Nasuh, İstanbul'dan Mısır'a uzanan yolların haritalarını ve yol üzerindeki dağları, ovaları, kasaba ve şehirleri resmetmiştir" dedi.
Meksika’da ölen kadının tabutu, kaybolan oğlunun hâlâ bulunamamasını protesto amacıyla İçişleri Bakanlığı binası önüne taşındı.
Doğu Türkistan'da yaşayan Uygur Türklerine uyguladığı baskıcı politikalarıyla bilinen Çin yönetimi, 27 Uygur'u daha idam cezasına mahkum etti.