Darbe girişimiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıkarken, Kuleli Askeri Lisesi’nde okuyan öğrencilerin 15.00 sıralarında acil olarak askeri liseye çağrıldığı ortaya çıktı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD'den iadesini istediği terör örgütü FETÖ'nün lideri Fetullah Gülen, İngiliz gazeteye konuştu. Türkiye'ye iade edilmesi gündemde olan örgüt lideri, darbede
Darbeci askerlerin kendileriyle konuşma yapmak isteyen sivil vatandaşı vurma anı kameralara yansıdı.
Pilot Albay Murat Karakuş ile İstanbul Hava Harp Okulu Dekanı Albay Ahmet Gümüş Ayvalık'ta yakalandı
Gazzeliler, Türkiye'deki darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasını kutlamaya devam ediyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı otele yapılan saldırıyla ilgili ayrıntılar ortaya çıktı. Sikorsky desteğiyle baskına gelen bordo bereli tim, yaşanan şiddetli çatışm
Denizli'de, darbe girişimi soruşturması kapsamında, gözaltına alınan askerlerden rütbeli olanlar, ifadelerinin ardından kışlalarına gönderildi.
Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ, darbe girişimine ilişkin, "Bu kişiler cinnet geçiren kişiler. Artık cinnet noktasındalar" dedi.
'Askerin boğazı kesildli' diye paylaşılan fotoğraf eski bir kaza fotoğrafı çıktı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kısıklı'daki evinin önünde toplanan kalabalığa seslendi.
Sabah saatlerinden itibaren darbe planının tüm hatlarıyla günyüzüne çıkmasıyla birlikte gözaltılar da başladı. Darbe girişimine katılan 2 bin 839'dan fazla asker gözaltına alındı.
Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev, Türkiye'deki Rus vatandaşları ve mülkiyeti korumak için her türlü çabayı sarf edeceklerini söyledi.
Askeri darbe girişimiyle ilgili, Diyarbakır 8'inci Jet Ana Üs Komutanlığında görevli aralarında 2 general ile askeri savcı ve hakimlerin de bulunduğu 100'e yakın askeri personel gözaltına
Malatya'da komutanlık çevresinde güvenlik önlemi alan polis ve askerlerin kollarına birbirlerini tanımak için kırmızı beyaz flamalar taktıkları görüldü.
Eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, darbe girişiminde bulunan askerlere yönelik açıklamalarda bulundu.